ANYTIME FITNESS; OOK DIT JAAR GAAN WE ERVOOR!

Nu we de feestdagen en de jaarwisseling achter de rug hebben en we even de tijd hebben gehad om te reflecteren is het een goed moment om in ACTIE te komen. Wij willen met Anytime Fitness de Achterhoek GEZONDER en GELUKKIGER maken. Daar gaan wij jou bij helpen o.a. met een maand GRATIS sporten bij inschrijving en met een nieuw programma: LEEFSTIJLCOACHING.

Wat is jouw reden?
Misschien ben je al langer aan het nadenken om te gaan bewegen of om het sporten weer op te pakken, wil je hulp bij AFVALLEN, heb je andere specifieke doelen of wil je je gewoon weer FITTER voelen en beter in je vel zitten. Eenieder heeft zo zijn eigen redenen om aan fitness te gaan doen. Onze teams in Groenlo en Neede staan klaar om je daarbij te helpen.

Meer dan alleen 24/7
Anytime Fitness staat bekend om het 24 uurs concept. Jij bepaalt zelf het moment waarop je gaat sporten, het moment dat jou het beste uitkomt. Maar we hebben veel meer te bieden. We zijn trots op onze 5 C's: Convenience, Culture, Coach, Care en Community. We bieden gemak met 24 uurs toegang zoals gezegd, met 1 sleutel voor alle bijna 5.000 clubs wereldwijd, met een PERSOONLIJK introductie programma en een fitness APP met meer dan 1.000 workouts. We kennen al onze leden, iedereen is WELKOM en je sport in een vriendelijke en OPEN sfeer met veel interactie en uitnodigende groepslessen. We helpen je je doelen te bereiken, bieden BELEVING tijdens het sporten en vinden het van belang dat je dat in een gastvrije, schone en veilige omgeving kunt doen.

Nieuw: Leefstijlcoaching!
De huidige maatschappij vraagt veel van ons. Keuzes en informatie in overvloed. Veel zitten en veel pc-, tablet-, telefoon- en televisiegebruik. Tijd te kort. Druk, druk, druk. We leggen onszelf veel moeten op, om maar te zwijgen over de verwachtingen van anderen waaraan we graag willen voldoen. Stress, burnout, depressieve gedachten en gevoelens, overgewicht en andere welvaartsziekten liggen op de loer.

Jezelf staande houden in deze vluchtige maatschappij, in contact blijven met je authentieke zelf, goed zorgen voor je lichaam en geest en datgene doen waar jij echt blij van wordt, is een kunst.

Wat wil jij NU ECHT anders gaan doen? Wat GA jij nu echt anders doen? Wat zijn je doelen? Hoe blijf je trouw aan jezelf? Hoe kom je in je eigen kracht?

Wij willen je helpen keuzes te maken die GOED en GEZOND zijn voor jou. Die passen bij wie je bent en wat je wilt in het leven. Leefstijlcoaching helpt je antwoorden te vinden op jouw vragen. En je ondervindt aan welke knoppen je kan draaien om weer op je juiste pad te komen.

Januari aanbieding
De hele maand januari kun je bij ons inschrijven en ontvang je een maand GRATIS sporten en een leuke verrassing! En de 5 eerste inschrijvers voor het programma leefstijlcoaching ontvangen 15% kennismakingskorting!
Namens ons beide AF teams, onder leiding van Denise van der Donk en Martijn Lievestro, nodigen we je hierbij van harte uit om kennis met ons te komen maken in de maand januari. En wil je jezelf eerst overtuigen maak dan gebruik van onze GRATIS 7 dagen pas!

www: Anytimefitess.nl

Dit artikel wordt u aangeboden door Anytime Fitness. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden