Melanie Garstenveld is initiatiefneemster van Goed Geaard.
Melanie Garstenveld is initiatiefneemster van Goed Geaard. (Foto: Annekée Cuppers/archief Achterhoek Nieuws)

Workshop kerstkrans maken met Goed Geaard

OOST GELRE - De organisatie van Goed Geaard organiseert op donderdag 19 december bij Belegh van Grol een workshop kerstkrans maken. Dit onder leiding van bloemist en docent Sander Snijders. Aanvang 19:30 uur en deelname kost 15 euro inclusief materialen en drankjes.

Deelnemers moeten wel zelf een snoeischaar, groen (als basis voor de krans) en versieringen meebrengen. Denk aan kerstballen, lint, lampjes of zijden bloemen. De organisatie zorgt voor een krans, lijm, krammen, wikkeldraad en wat algemene versieringen. Gastvrouw Nicole Rouwmaat staat garant voor een uitstekende verzorging van de inwendige mens.

Aantal plekken beperkt
Opgeven voor deze activiteit kan door een mail te sturen naar info@goedgeaard.nl. Belegh van Grol ligt aan de Kevelderstraat 14 in Groenlo. Parkeren op de Wheme. Vanaf 19.00 uur staat de koffie/thee voor je klaar, met uiteraard een roze koek. De avond duurt tot 23.00 uur. Het aantal plekken is beperkt, vooraf opgeven is daarom noodzakelijk.

Wat is 'Goed Geaard'
Goed Geaard is een initiatief van Melanie Garstenveld. De organisatie, inmiddels uitgebreid met Nicole Rouwmaat, Thessa Banningh, Matthijs Heister en Svenja Agelink, komt op voor geaardheid in de Achterhoek en streeft naar normalisatie van diversiteit met betrekking tot seksuele oriëntatie en gender-identiteit. Goed Geaard organiseert laagdrempelige activiteiten voor iedereen die goed geaard is en van gezelligheid houdt.


www.goedgeaard.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!