Willy Heinen, dochter Charlotte en haar man Thomas de Groot. Foto: PR
Willy Heinen, dochter Charlotte en haar man Thomas de Groot. Foto: PR (Foto: )

Nieuwe mede-eigenaren bij Intratuin Bredevoort

BREDEVOORT – Met gepaste trots meldt Willy Heinen dat zijn dochter Charlotte de Groot-Heinen en haar man Thomas de Groot per 1 januari mede-eigenaren zijn van Intratuin Bredevoort.

De basis voor het mooie groene warenhuis in Bredevoort werd door Willy Heinen gelegd. Hij begon in oktober 1983 eerst als kweker en hovenier. Al snel kwam er winkelruimte bij. Indertijd werd de ruimte – waar nu zijn dochter Linda haar Kado Fabriek en Meer heeft gevestigd - te klein. Willy heeft er toen een nieuw tuincentrum naast gebouwd, een groenwarenhuis van maar liefst 5000 m2 waar alles is te vinden voor huis en tuin. Eerst als tuincentrum Willy Heinen, daarna Groenrijk en nu al weer geruime tijd is het groenwarenhuis aangesloten bij de Intratuin-formule, die tegenwoordig in Nederland al 52 vestigingen telt en zelfs over de grens in België eentje en in Duitsland tien.

Willy Heinen meldt: "Charlotte en Thomas zijn nu al een aantal jaren werkzaam bij Intratuin Bredevoort en dat gaat ze goed af. Na vele jaren van hard werken ben ik blij dat ik het stokje nu beetje bij beetje kan overdragen en meer mooie reizen kan maken. En dat ik kan genieten van wat meer vrije tijd met mijn kinderen en kleinkinderen. Ik ben blij dat we deze stap samen hebben gezet, om de toekomst van Intratuin Bredevoort te borgen. Dit alles was niet gelukt zonder het vertrouwen en de inzet van het personeel, waarvan sommigen al vanaf het begin bij ons werkzaam zijn."
Charlotte en Thomas zijn blij met de stap die ze samen met (schoon)vader Willy hebben gezet. Charlotte: "We zullen op de wijze zoals de klant dat van ons gewend was, blijven doorgaan met leveren van mooie producten. Altijd voorzien van een goed advies, en natuurlijk met de zekerheid dat de klant de nieuwste trends in onze zaak zal kunnen vinden."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden