KUDO-avond in Taste

GROENLO - De eerstvolgende KUDO-avond bij rockcafé Taste in Groenlo is - bij uitzondering - op een vrijdag, en wel vrijdag 17 januari vanaf 21.30 uur. De entree is vrij.

KUDO-avonden (KUDO staat voor Kom Uit De Oefenruimte) zijn bedoeld voor bands die de oefenruimte uit willen, een try out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Vrijdag treden op The Royalties, DamagedX en Noctulux.

The Royalties is een nieuwe viermansformatie uit Winterswijk. Ze spelen alternatieve rauwe eigen nummers. Ze zijn sinds januari 2018 bij elkaar en er werd al gauw besloten om eigen nummers te maken. Dit resulteerde in augustus in een EP met zes nummers.

DamagedX is rock, pure energieke modern classic powerrock. DamagedX staat bekend om zijn aanstekelijke rockmuziek. Het repertoire van de band kan worden omschreven als vette, stevige herkenbare powerrock. Een mix van eigen werk en 'niet-zo-gangbare' classic rock covers. De band bestaat uit Michel van der Krabben, zang en bas; Gertjan Spieker, gitaarpartijen en backingvocals en Diant Veneman, drums en backingvocals.

Noctulux is in de herfst van 2015 opgericht door Mirjam van der Wel met als doel een aantal nummers dat zij geschreven heeft uit te werken en uit te voeren. Begin 2018 bracht het kwartet het album 'From the shadows' uit, met, naast Mirjams nummers, enkele nummers die door andere bandleden ingebracht zijn, en een enkele nieuwe nummers

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden