Vlnr Marie-Jose ten Barge van het GOV, Bas Wallerbosch van Albert Heijn, winnares Ria Assinck en medewerker Stefan Mondial van Albert Heijn.
Vlnr Marie-Jose ten Barge van het GOV, Bas Wallerbosch van Albert Heijn, winnares Ria Assinck en medewerker Stefan Mondial van Albert Heijn. (Foto: Kyra Broshuis)

Ria Assinck winkelt 1 minuut gratis bij Albert Heijn Wallerbosch

GROENLO- Het is dinsdagochtend 09:00 uur en de stem van Bas Wallerbosch klinkt door de speakers in zijn Albert Heijn. Wallerbosch roept de klanten op om Ria Assinck de ruimte te geven bij haar 1 minuut gratis winkelen.

Door Kyra Broshuis

Hoofdprijs GOV
Assinck won de hoofdprijs van de eindejaarsactie van het GOV (Groenlo's Ondernemers Verbond) en mag vandaag haar winkelwagen gratis vullen. Echt voorbereid heeft ze zich niet, zo vertelt ze: “Welnee, ik ben allang blij dat ik een prijs gewonnen heb. Dit is echt de eerste keer dat ik iets win. Ik ben ook pas gaan kijken wat de hoofdprijs was, toen ik hoorde dat Mechteld Wissink van het GOV mij gebeld had.” Boven, in de kantine van de Albert Heijn, vertellen Wissink en Marie-José ten Barge van het GOV over de populaire eindejaarsactie: “Dit is echt al jaren een hele geslaagde actie. We hebben winnaars uit het hele land; de gasten van Marveld Recreatie doen ook altijd graag mee aan deze actie. Dat geldt ook voor de nieuwe ondernemers in Groenlo; mooi dat zij zich zo enthousiast bij ons aansluiten. Dit keer hadden we ruim 200 prijzen waaronder veel cadeaubonnen van onze eigen winkeliers. Variërend van 10 tot 100 euro.”

Tandpasta
Bas Wallerbosch en Roy Stöteler maken ondertussen de route vrij in de winkel en dan is het aan Wallerbosch om het startsein te geven. Geheel tegen de verwachting in loopt de prijswinnares rustig door de winkel en pakt links en rechts wat spullen. “Rennen?, nee hoor. Nergens voor nodig.” Als de producten worden gescand, blijkt Assinck toch nog voor 360 euro aan producten te hebben ingeladen. Echtgenoot Wim pakt vast een paar dozen. ‘Het wordt vooral veel en vaak tandenpoetsen’, zegt hij bij het zien van de tubes tandpasta en de elektrische tandenborstels. Aan het eind van het jaar wordt de actie weer gehouden voor het GOV. “Absoluut, deze houden we erin”, zeggen Wissink en Ten Barge namens het GOV.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden