Prins Bram 1 ontvangt de scepter op het Prinsenbal in 2019. Foto: PR De Jonge Nölepeters
Prins Bram 1 ontvangt de scepter op het Prinsenbal in 2019. Foto: PR De Jonge Nölepeters (Foto: )

Jonge Nölepeters maken zich op voor 55ste prins

LIEVELDE - Carnavalsvereniging De Jonge Nölepeters bestaat 55 jaar en dat wordt groots aangepakt. Tijdens het Prinsenbal, dat gehouden wordt op vrijdag 24 januari zal de Jubileumprins onthuld worden.

Prins Bram 1 en Adjudant Pieter zullen deze avond voor de laatste keer de zaal toespreken en vervolgens de scepter moeten inleveren. Wie zal de vijfenvijftigste regeerder worden? Dat is de vraag die alle inwoners van het Nölersdorp bezighoud. Aanwijzingen om erachter te komen wie er middels een spectaculaire
onthulling naar voren komt als prins zijn te vinden op de sociale kanalen van De Jonge Nölepeters. De aanvang van deze altijd gezellige avond is 20:11 uur. De entree is 10 euro, onder de 18 jaar gratis.

Jubileumavond
De Jonge Nölepeters vieren op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari het 55-jarig jubileum. Op vrijdag is er een exclusieve feestavond voor (oud-) leden en genodigden en op zaterdag een jubileumreceptie vanaf 15:55 uur waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. Speciaal voor deze bovenstaande gelegenheden wordt het Nölershol verhuisd naar een grootse feesttent op het Koningsplein.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden