BV Grol naar vierde plaats

BV Grol ruim langs Mot

GROENLO - De leden van Badminton Vereniging Groenlo (BV Grol) hebben de inhaalwedstrijd van afgelopen maandag, 20 januari, tegen BC Mot '79 uit Almelo gewonnen. Met een eindstand van 7-1 voor BV Grol staan ze nu op de vierde plaats. Woensdagavond 22 januari heeft de badmintonvereniging een thuiswedstrijd tegen ELO.

Nadat de wedstrijd van zondag 19 januari eindigde met een gelijkspel waren de leden vastberaden om de revanche van maandag te winnen. Al vroeg was de groep in de sporthal te vinden voor een uitgebreide warming-up. Voor de dames, Rianne en Anke heeft dit goed uitgepakt, ze wonnen de wedstrijd in een tweesetter ruim met 21-14 en 21-7. De heren, Tim en Dennis, hebben de wedstrijd in een derde set verloren. Hierna volgden Anke en Dennis met het enkelspel. Waar Anke de dag ervoor de enkel verloor in een derde set, wist ze deze dit keer te winnen, met 21-12, 9-21 en 21-17. Een spannende driesetter. Dennis wist zijn enkel gemakkelijker te winnen, met 21-15 en 21-12.
Tim, die al tweeënhalve maand niet gespeeld had, won zijn enkel in een tweesetter met 21-13 en 21-10. Rianne, de dag ervoor nog de enkel verloren in een derde set, wist haar partij nu te winnen in een bloedstollende derde set. De tussenstand kwam zo op 5-1 voor Grol.
Tim en Anke, die nog nooit eerder samen een mix hadden gespeeld, wisten deze vrij gemakkelijk te winnen. Rianne en Dennis hadden zondag de mix dik verloren, maar maandagavond ging alles goed en werd de mix dik gewonnen, met 21-11 en 21-11.

Eindstand 7-1 voor BV Grol. Hiermee staan de dames en heren op een vierde plaats.

Meer berichten