BV Grol speelt gelijk tegen Elo

Groenloërs verliezen alle enkelspelen, maar winnen alle dubbels

GROENLO - Woensdag 22 januari speelden de badmintonners van BV Grol een thuiswedstrijd tegen Elo United 5, een jeugdig team uit Hengelo Overijssel. De uitwedstrijd werd eerder door Grol gewonnen met 3-5. Voor deze thuiswedstrijd was de teamsamenstelling veranderd. Maurice uit team 2 en Amshana speelden mee; voor Edo waren drie wedstrijden in een week net iets te veel. Het werd een remise, waarin de Grollenaren het van de duo's moesten hebben, en de Hengeloërs juist van de individuele partijen.

Zoals gewoonlijk werd er gestart met de dubbels. De heren Dennis en Maurice wonnen deze met 21-18 en 21-15. Met name Dennis was tijdens de wedstrijd luid en duidelijk aanwezig en vertelde Maurice wat hij wel of niet moest doen in het spel. De dames Rianne en Anke, ondertussen goed op elkaar ingespeeld, wisten de damesdubbel vrij gemakkelijk te winnen met 21-9 en 21-12. Hierna waren Anke en Dennis aan de beurt met hun enkelspel. Beiden speelden een pittige driesetter, helaas voor hen gingen de punten naar de tegenstanders. Ook Amshana en Maurice wisten in hun enkelspelen de punten voor Grol niet binnen te halen; beiden verloren ze in een tweede set. Tussenstand dus 2-4 in het voordeel van Elo.
Als laatste werden de mixen afgewerkt. Dennis en Rianne wonnen in een tweesetter met 21-14 en 21-19. Maurice en Amshana, die nog niet eerder samen een wedstrijd hadden gespeeld, maakten het iets spannender en wonnen hun mixed dubbel in een derde set. Zo werd de eindstand 4-4.
Een opmerkelijke wedstrijd: alle vier enkelspelen naar de Hengelose gasten en de herendubbel, damesdubbel en twee mixen naar de Grolse gastheren. Met deze vier punten stijgt BV Grol naar plek 2 in de competitie.

De laatste wedstrijd speelt BV Grol tegen de koploper Flits 7 uit Wierden op vrijdag 7 februari. Grol kan de koploper niet meer inhalen, maar wel de tweede plek veiligstellen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden