Vlnr. Astrid Ubbink, Ludwien Klein Gebbink, Hilde Nijenhuis en Jeroen Swienink. Foto: Mark Ebbers
Vlnr. Astrid Ubbink, Ludwien Klein Gebbink, Hilde Nijenhuis en Jeroen Swienink. Foto: Mark Ebbers

Betting Ressing presenteert nieuwe vestiging

Goed bezocht open huis

Door Mark Ebbers

GROENLO - Ruim een half jaar geleden verhuisden ze naar de Redoute 16 op Laarberg in Groenlo. En al die tijd waren de showroom en het magazijn al volop in bedrijf. Maar op vrijdagmiddag 24 januari was er de officiële opening van de nieuwe locatie door Jeroen Swienink en zijn team van Betting Ressing. Met een open huis voor relaties: klanten, buren, vrienden, leveranciers en anderen.

Namens de gemeente Oost Gelre is wethouder Marieke Frank aanwezig; zij heeft onder andere regionaal bedrijventerrein Laarberg in haar portefeuille. Maar er is geen officiële openingshandeling, geen speech, geen onthulling en er wordt geen lintje doorgeknipt. Bedrijfsleider Swienink wilde het ook graag gezellig, informeel en luchtig houden. De balie is deze middag een bar en verspreid door het bedrijf zijn statafels opgesteld. Er zijn drankjes, warm belegde broodjes en meer lekkers van Walter Kookt, en er is muziek van het duo Elles & Tim.

Trots
Vanaf vier uur druppelen de mensen binnen, met cadeaus en felicitaties. Het team van Betting Ressing dat deze middag als gastheer/gastvrouw optreedt – naast Jeroen Swienink bestaande uit Hilde Nijenhuis, Astrid Ubbink, Ludwien Klein Gebbink en in het magazijn Joost Ottink – leidt de bezoekers trots rond in de ruime en lichte toonzaal met 'meer dan alleen tegels', zoals de slogan van het bedrijf luidt. En die tekst klopt: naast tegels zitten ook natuursteen, pvc- en laminaatvloeren en – sinds de verhuizing naar de huidige locatie – ook sanitair in het assortiment.
Terugkijkend op het eerste halfjaar op de nieuwe locatie is Swienink meer dan tevreden: "Wat kan ik ook anders zeggen op zo'n speciale dag, maar het is echt boven verwachting gegaan. Mensen waarderen vooral de aanvulling ten opzichte van onze vorige locatie -naast tegels hebben we nu ook badkamerinrichtingen – en het open karakter van de showroom."

Vrijheid
Op de vorige locatie op Laarberg deelde Betting Ressing een gebouw met enkele andere bedrijven, maar aan de Redoute kreeg de onderneming een gloednieuw en volledig eigen pand. "Dat geeft letterlijk maar ook figuurlijk meer vrijheid", aldus Jeroen. "Ook op het gebied van samenwerking met andere bedrijven, zoals Exclusive Betondesign."
Hij hoopt dat zich binnen afzienbare tijd nog enkele bedrijven zullen vestigen in het noordelijkste deel van Laarberg. Betting Ressing zit er nu nog enigszins alleen. Aan de locatie kan het niet liggen, op slechts enkele honderden meters afstand van de op-/afrit Groenlo-Laarberg van de 'nieuwe' N18.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden