De JPR Strinxband. Foto: PR
De JPR Strinxband. Foto: PR

JPR Strinxband en karaoke bij Rockcafé Taste

GROENLO - Een band die bekend staat om de pure passie voor rock, op het podium gebracht zoals de Stones dat deden in de jaren 70, dat is de JPR Strinxband, die op zaterdag 1 februari op het podium van Rockcafé Taste in Groenlo staat.

The JPR Strinxband trakteert het publiek op covers en eigen werk en verzorgde door de jaren heen diverse voorprogramma's waaronder voor Vengeance, Golden Earring, De Dijk, Normaal, Jovink, en Di-rect, White Cowbell Oklahoma, Kim Wilde et cetera. Ook werden er verschillende cd's met eigen werk uitgebracht in eigen beheer, waarvan 'Since You've Been Gone' de meest recente is, (2012) met daarop bijdragen van DeeDee Dekkers en van David Hollestelle (Wild Romance).
Het concert op zaterdag 1 februari begint om 22.00 uur en de entree is uiteraard vrij.

Karaoke
Wie van zingen houdt, en altijd al eens als Bon Jovi, Axel Rose, Herman Brood, Frank Boeijen, Mariah Carey, Janis Joplin, Corry Konings, André Hazes of Bennie Jolink op het podium heeft willen staan, is welkom bij Taste op zondagmiddag 2 februari vanaf 16.00 uur. Taste zorgt voor het podium, podiumlicht, de tekst, en enthousiast publiek. Er liggen mappen met echt allerhande liedjes klaar. Verkleden mag: er ligt van alles klaar, van brillen tot schoenen en van jurken en jasjes tot pruiken en sieraden. De entree is gratis.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden