Weerman Jordi Huirne in de studio van Radio 10.
Weerman Jordi Huirne in de studio van Radio 10. (Foto: Stichting Survivalrun Beltrum)

Weerman en survivalatleet Jordi Huirne in Survivalrun Café

BELTRUM - Belangstellenden wacht een interessant programma tijdens het Survivalrun Cafe op maandagavond 10 februari bij Het Noasman in Beltrum. Speciale aandacht gaat uit naar Jordi Huirne. Hij is een landelijke bekendheid geworden sinds zijn aanstelling bij Talpa. Maar Jordi is zijn carrière begonnen bij de jeugdsurvival trainingsgroep in Beltrum. Ook deed hij op 5 januari mee aan de halve run van Beltrum. Tijdens de wedstrijd gaf hij nog een weerpraatje ten beste. Jordi wordt veel gevraagd voor presentaties. Normaal gesproken wijst hij alle verzoeken af. Bij wijze van uitzondering houdt hij tijdens het Survivalrun Café wel een presentatie over het weer en het klimaat.

Opening survivalrun trainingslocatie
Naast de evaluatie van de 31ste editie van de strijd tegen de elementen volgen nieuwe ontwikkelingen zich snel op. Zo worden de plannen uit de doeken gedaan over de nieuwe survivalrun trainingslocatie op het VIOS terrein in Beltrum en de trainingen en de trainingsopleidingen worden toegelicht. Mark Ribbers en zijn collega's gaan op 10 februari uitvoerig in op de vragen omtrent de nieuwe trainingslocatie. Waar gaat de jeugd in de toekomst trainen op zondagmorgen? Wanneer mogen de volwassenen op de nieuwe trainingslocatie trainen? Hoe gaat het met de trainingsopleiding? Wie worden de nieuwe trainers? Deze en andere vragen worden op 10 februari beantwoord.

Huldiging twee survivalatleten
Tijdens de Beltrumse survivalrun zijn enkele onregelmatigheden geconstateerd door de juryleden. Op de hele run is iemand ten onrechte in de prijzen gevallen die niet alle hindernissen heeft gedaan. Daardoor komen Niek Roerdink en Peter Njihuis alsnog op het podium. De huldiging van deze kanjers zal tijdens het Survivalrun Cafe plaatsvinden.

Iedereen is welkom
Alle belangstellenden, deelnemers, juryleden en vrijwilligers zijn op maandagavond 10 februari om 20.00 uur welkom in Het Noasman. Meenweg 4 te Beltrum.

Meer berichten