Een scène met Jop Geven als Jezus en Babette Zwetsloot als Maria Magdalena. Op de achtergrond zangeres Laura van Kaam.
Een scène met Jop Geven als Jezus en Babette Zwetsloot als Maria Magdalena. Op de achtergrond zangeres Laura van Kaam. (Foto: Renske Hummelink/archief Achterhoek Nieuws)

Passion Achterhoek breidt uit naar twee dagen

Online kaartverkoop vanaf 12 februari van start

LICHTENVOORDE - Vorig jaar was het evenement twee weken van te voren al compleet uitverkocht, de Passion Achterhoek. Naar aanleiding van de lovende kritieken die het evenement na afloop mocht ontvangen en de verwachte belangstelling breidt de organisatie dit jaar uit naar twee dagen. Op maandag 6 en dinsdag 7 april voert een keur aan toneelacteurs, muzikanten, prominenten en koren uit de Achterhoek opnieuw de Passion op met dit jaar als onderliggend thema 'Jezus, een influencer met 2,2 miljard volgers'. Een eeuwenoud stuk in wel een heel eigentijds jasje.

De komende weken leest u in deze krant meer over dit bijzondere evenement waaraan The Voice Kids-winnares Laura van Kaam, De Graafschap-directeur Hans Martijn Ostendorp, tv-presentator Leo Fijen en Otwin van Dijk, burgemeester Oude IJsselstreek, en het Ettens Mannenkoor hun medewerking verlenen. Vanaf woensdag 12 februari gaat de online kaartverkoop van start. Op maandag 6 april wordt de 'full version' van de Achterhoek Passion opgevoerd, dat wil zeggen inclusief de fakkeltocht vanaf de Bonifatiuskerk naar de evenementlocatie in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Op dinsdag 7 april is er een uitvoering zonder fakkeltocht onder het motto 'Laat de zon in je hart'. Deze avond is speciaal voor bewoners van zorginstellingen en mensen die vanwege beperkingen normaal gesproken niet naar een dergelijk evenement toe kunnen en hun verzorgers. Voor deze avond zijn er alleen tribuneplekken in de vrije verkoop beschikbaar.

Kaarten kosten 15 euro voor een plek in de zaal en 12,50 euro voor een tribuneplek en zijn vanaf woensdag via de site en bij Foto Primeur op de Markt in Lichtenvoorde verkrijgbaar. Voor meer informatie en een sfeerimpressie van 2019 kijk op www.passionachterhoek.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden