Programma ZSOM week 7

GROENLO - Iedere week wordt dit programma op verschillende momenten uitgezonden in de Molenberg te Groenlo.

WhateverHappens
Op 11 januari heeft de ZSOM opnames gemaakt van theatergezelschap WhateverHappens in de foyer van het Musiater in Zevenaar. WhatEverHappens is een muziektheatergroep van zes vrouwen en twee mannen. Zij hebben een totaal verschillende achtergrond, maar vormen als theatergroep een hechte eenheid. Meerstemmige zang binnen het populaire repertoire vormt de basis van hun optredens. Deze muzikale basis wordt in een visueel aantrekkelijke theatrale setting gegoten. Hun nieuwe voorstelling 'Ongekend' had in Zevenaar de primeur. Geniet van het tweede deel van dit concert.

ZSOM Regiojournaal
Ook in 2020 wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en actualiteiten van de afgelopen 2 weken uit de regio in het regiojournaal.

Allo Jannao
Op 16 maart heeft de ZSOM opnames gemaakt van de revue 'De weend met', opgevoerd door de Haaksbergse revue gezelschap Allo Jannao.
Graads en Jannaô vormen met elkaar het revue-echtpaar. Door de vele repetities zijn ze al goed op elkaar ingespeeld en samen met hun dochter Truike vormen ze een passend geheel. Ook de duidelijk aanwezige zus van Jannaô, Leida, is weer van de partij. Tone, de vrijgezel, en 't oale Gaitjan, komen vaak op bezoek en zo maken ze samen van alles mee.
Vandaag het derde deel van deze 61ste revue.

Kijk ook op www.zsom.nl en Youtube. U kunt kijken naar verschillende reportages en natuurlijk het regiojournaal.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden