Bestuurslid voedselveiligheid Heinz Clasen (links) en voorzitter Chris  Blaauboer zijn bijzonder blij met de vele boodschappenpakketten.
Bestuurslid voedselveiligheid Heinz Clasen (links) en voorzitter Chris Blaauboer zijn bijzonder blij met de vele boodschappenpakketten. (Foto: Voedselbank Oost-Achterhoek)

Voedselbank Oost-Achterhoek krijgt Plus pakketten

OOST GELRE - Normaal is de Voedselbank redelijk terughoudend in het noemen van namen maar in dit geval maken ze een uitzondering. Twee heren uit Winterswijk te weten: Richard van der Laan –Toebes en Raymond van der laan hebben vanaf 25 oktober tot en met begin februari zich helemaal kunnen uitleven in het plakken van zegeltjes voor een gratis boodschappenpakket . De Voedselbank Oost-Achterhoek heeft daardoor 525 pakketten mogen ontvangen. Daarnaast hebben ze ook nog een donatie geleverd aan Stichting Jarig Job van 103 euro. Kinderen voor wie een verjaardagsfeestje niet vanzelfsprekend is, ontvangen van deze stichting een verjaardagspakket. De Voedselbank Oost-Achterhoek is deze heren natuurlijk zeer dankbaar maar ook de mensen die de zegels in de daarvoor bedoelde bussen hebben gegooid en de deelnemende supermarkten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden