Deelnemers in en boven de 'blubbersloot.'
Deelnemers in en boven de 'blubbersloot.' Henri Walterbos

Inschrijfgeld terug bij Survivalrun Harreveld

Algemeen

HARREVELD - Reikhalzend had de organisatie er naar uitgekeken. De 24ste editie van de Survivalrun Harreveld op zondag 21 juni. Helaas voor alle deelnemers en publiek gaat hét sportieve evenement van Harreveld dit jaar niet door.

De organisatie vertelt: "Door het jaar heen borrelen er in de hoofden van onze bouwers al volop ideeën op en vanaf januari zijn we begonnen om deze op papier te zetten. Dit met als doel om het parcours zo perfect mogelijk te ontwerpen en daarna dan ook te realiseren. Helaas zijn er op dit moment andere zaken belangrijker zijn dan de survivalsport. Gezondheid en veiligheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en iedereen die op welke manier dan ook betrokken is bij onze Survivalrun staan altijd voorop. Daarom hebben we besloten dat het evenement op 21 juni niet door kan gaan. We willen iedereen bedanken voor de getoonde inzet en de hartverwarmende reacties en hopen iedereen in 2021 in goede gezondheid weer aan de start te mogen begroeten!"

Inschrijfgeld retour
Aangezien al vroeg in het voortraject is besloten het evenement af te gelasten, kan de organisatie de kosten die tot dusver gemaakt zijn zelf dragen. Deelnemers die zich al voor de Survivalrun Harreveld hadden ingeschreven, krijgen hun inschrijfgeld in de komende weken automatisch teruggestort. De deelnemer ontvangt daarbij een mail ter bevestiging (inschrijfbericht) waaraan hij/zij kan zien dat het geld is teruggestort.

Foto: Dinès Quist

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant