Het gemeentehuis van Oost Gelre. Foto: Bram Wassink/archief Achterhoek Nieuws
Het gemeentehuis van Oost Gelre. Foto: Bram Wassink/archief Achterhoek Nieuws

Gemeentehuis gesloten in verband met coronabesmetting

OOST GELRE - Het gemeentehuis in Lichtenvoorde is donderdag de hele dag gesloten in verband met een mogelijke besmetting met het coronavirus. Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf is inmiddels gestart met het ontsmetten.

"Er waren vanmorgen mensen binnen in het gemeentehuis die contact hebben gehad met een mogelijk besmette inwoner. Veiligheid en gezondheid staan op dit moment voorop en daarom hebben we op basis van die informatie het kantoor gesloten en de betreden ruimtes schoon gemaakt. Voor alle zekerheid blijft het kantoor vandaag gesloten. Inmiddels zijn alle afspraken voor vandaag afgezegd. Wel zijn we telefonisch en per mail vandaag gewoon bereikbaar. En dat geldt uiteraard ook voor onze medewerkers die allemaal thuis werken.", aldus een schriftelijke reactie van de communicatie-afdeling.

Het gemeentehuis is telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur via (0544) 39 35 35. Indien geen gehoor, dan graag een telefoonnummer inspreken. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenome. Mailen kan ook: gemeente@oostgelre.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden