Corine Hartman schrijft vervolg op 'Een duister pad'

Omslag van het tweede deel uit de Faye van Laar-thillerserie.
Omslag van het tweede deel uit de Faye van Laar-thillerserie. (Omslagontwerp: Buro Blikgoed)

LICHTENVOORDE - Corine Hartman, de bekende thrillerschrijfster uit Oost Gelre, werkte het afgelopen jaar aan het tweede, los te lezen, deel van een nieuwe thrillerserie rondom de hoofdpersoon borderliner Faye van Laar. 'In vrije val' ligt vanaf donderdag 4 juni in de winkel.

Faye van Laar krijgt de mogelijkheid een eigen leven te leiden, los van de psychiatrische inrichting Groot Loenen. Vol enthousiasme begint ze aan de inrichting van haar nieuwe huisje op het landgoed van de instelling, gelegen op de Veluwe. Dan kruist Mika Priens haar pad, een ex-militair met PTSS die zijn vrouw en kind zou hebben vermoord. Hij overtuigt Faye van zijn onschuld en ze besluit hem te helpen. Samen met Lisa, een medepatiënt, gaat Faye op onderzoek uit, waarbij ze stuiten op de onverklaarbare dood van enkele oud-collega’s van Mika. Heeft Mika hiermee te maken? En is hij echt onschuldig? Of is hij door experimentele behandelingen zijn realiteitszin kwijtgeraakt en een moordenaar geworden?

Corine Hartman (1964) geldt als een van de meest gelauwerde en gewaardeerde thrillerschrijvers van ons land. Corine werd onder andere vijf maal genomineerd voor de Gouden Strop en al tweemaal mocht zij een Hebban Award in ontvangst nemen. Lees hier een interview met de schrijfster over de achtergronden en thematiek van Een duister pad.


www.corinehartman.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden