Het is komende zomer weer mogelijk om deel te nemen aan De Graafschap Voetbalkampen. Foto: PR
Het is komende zomer weer mogelijk om deel te nemen aan De Graafschap Voetbalkampen. Foto: PR

De Graafschap Voetbalkampen in de zomervakantie

ACHTERHOEK - Voor alle kinderen die het voetballen zo hebben gemist, is er goed nieuws. In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar nu het weer kan verschillende De Graafschap Voetbalkampen georganiseerd in Doetinchem en de regio.

De Voetbalkampen in de zomervakantie worden georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM en de regering. Hierdoor is er een gelimiteerd aantal De Graafschap Voetbalkampen met maximaal 56 plaatsen per editie voor de jonge voetballiefhebbers.

Voetbal drie dagen centraal
Tijdens het De Graafschap Voetbalkamp staat voetbal drie dagen (tussen 9.00 uur - 15.00 uur) centraal. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel,- techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop.

Deelnemers kunnen verder een vernieuwd De Graafschap Voetbalkampen-tenue verwachten, nieuwe Skill Games uit FIFA 20- spelen. Dit alles met op z'n tijd gezonde tussendoortjes en drinken, onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. De jongens en meiden ontvangen ook een De Graafschap Voetbalkampen-medaille en maken kans op leuke voetbalprijzen.

www.degraafschap.nl/voetbalkampen

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden