De heer en mevrouw Goossens van Goossens Tweewielers zijn verguld met de bos bloemen van het SGK. Foto: PR
De heer en mevrouw Goossens van Goossens Tweewielers zijn verguld met de bos bloemen van het SGK. Foto: PR De heer en mevrouw Goossens van Goossens Tweewielers zijn verguld met de bos bloemen van het SGK. Foto: PR

Kermisbloemetje voor ondernemers

Algemeen

GROENLO - “Zie het als een hart onder de riem richting de ondernemers. Jaar in jaar uit mogen wij rekenen op hun steun, denken zij aan ons. Op deze manier willen wij hen laten weten dat wij ook aan hen denken in deze moeilijke tijden.” Aldus Raymond Frank, voorzitter van Stichting Grolse Kermis (SGK) over de actie waarin zij alle sponsoren van het SGK verrasten met een bloemetje, voorzien van een kaartje. De actie werd zeer gewaardeerd door de ondernemers, zo ervoer penningmeester Ronald Brockötter, die de bloemen persoonlijk afleverde. Ook op sociale media kwamen bedankjes voorbij. “Dankjewel voor de mooie bos bloemen. Tot volgend jaar onder de stange,” aldus één van hen.

Door Henri Walterbos

Ondanks dat de Grolse Kermis dit jaar geen doorgang zal vinden, is de moraal onder de Grolse kermisvrijwilligers goed. “Veel stond al in de steigers voor het programma Grolse kermis 2020. Onze mensen gaan niet zo snel bij de pakken neerzitten en al helemaal niet afwachten. Er zal ook niet passief naar de kermis 2021 toegeleefd worden. Er wordt alweer druk gewerkt aan een waardige Grolse kermis 2021. Uiteraard worden richtlijnen van het RIVM gehanteerd, als deze over een jaar nog van toepassing zijn. Laten we positief en optimistisch blijven, maar bovenal gezond.”

Ronald Brockötter van de SGK overhandigt Chris Platter van Groenrijk een bloemetje. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant