Mies Wouters ving een mooie zeelt. Broertje Oskar vindt dat zijn zus dat goed gedaan heeft. Foto: PR GHV
Mies Wouters ving een mooie zeelt. Broertje Oskar vindt dat zijn zus dat goed gedaan heeft. Foto: PR GHV

Gratis vissen voor de jeugd

GROENLO - De jeugd tot en met 13 jaar kan deze zomer gratis vissen op de vijvers en in de stadsgracht in Groenlo. Hiervoor hoef je alleen maar even de gratis jeugdvergunning te downloaden via www.visseningroenlo.nl. Eric Mentink van de GHV vertelt: "De jeugd heeft het vissen ontdekt als een geweldig tijdverdrijf. Dat zien we op dit moment aan het aantal gedownloade jeugdvisvergunningen. Een mooie ontwikkeling."

Welkompakketje
De Groenlose Hengelsport Vereniging heeft voor de jeugdleden een heus welkomstpakketje gemaakt. Deze tasjes worden door de controleurs op gezette tijden uitgedeeld als kinderen aan het vissen zijn. In het pakketje zit een hakensteker met keykoord, een boekje ‘Vissen met de vaste stok’ een mooie sticker en uitleg hoe de hakensteker werkt. De eerste welkomstpakketjes in de vorm van een tasje zijn inmiddels uitgereikt en werden in dankbaarheid aanvaard.

Vis Challenge
Ook kan de jeugd (en volwassenen ook) tot 1 september nog mee doen met de GHV vis Challenge. Maak van je mooie visvangst (het liefst in Groenlo) een mooie foto en app deze door naar Ivo te Kortschot. Zijn nummer is: 06-2243 3113. De foto’s worden geplaatst op de facebookpagina van de GHV en voor de drie leukste foto’s zijn mooie prijzen te winnen.

Jeugdactiviteiten
Door alle corona maatregelen kon de GHV geen jeugdactiviteiten organiseren dit jaar, waaronder de leuke jeugdcompetitie en een middagje vislijntjes maken. Nu de maatregelen versoepeld zijn gaat de GHV kijken of er nog een leuke activiteit gehouden kan worden.


www.visseningroenlo.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden