Twee fietstochten vanaf het Noasman. Foto: Truus Stotteler
Twee fietstochten vanaf het Noasman. Foto: Truus Stotteler

Fietstocht LTO vervangen door twee zomerse fietstochten in Beltrum

BELTRUM - Het Noasman houdt op zondag 26 juli en zondag 16 augustus twee zomerse fietstochten als vervanging van de LTO fietstocht. Deze fietstocht was voor 2020 al klaar, voor de coronacrisis ontstond. Om de deelnemende bedrijven niet in een vervelende positie te brengen is deze tocht doorgeschoven naar 2021.

Als vervanging heeft de organisatie twee fietstochten samengesteld door het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek. De eerste tocht op zondag 26 juli gaat via Haarlo, Olden Eibergen en Eibergen via Groenlo terug naar Het Noasman. Deze tocht is 35 km lang en voor gezinnen kan de tocht ingekort worden naar 16 km.
De tweede tocht op zondag 16 augustus gaat via Groenlo, Lievelde en Zieuwent terug naar Het Noasman. Deze tocht is 35 km.

Beide fietstochten worden volledig uitgepijld, zodat de deelnemers niet kunnen verdwalen. Ook voldoen beide tochten aan de richtlijnen voor de 1,5 meter samenleving. Dit betekent: gespreid vertrekken, onderweg geen pauzeplekken om opstoppingen te voorkomen en langs de routes voldoende bankjes om uit te rusten of te picknicken.
Deelnemers met gezondheidsklachten mogen iet meedoen. Er kan gestart worden tussen 10.00 en 14.00 uur bij start- en eindpunt Bezoekerscentrum 'Het Noasman' aan de Meenweg 4 in Beltrum. Na afloop is men welkom op het terras van Het Noasman, waar voldoende ruimte is.

De kosten bedragen 3 euro per deelnemer en kinderen tot 12 jaar mogen gratis meefietsen met de ouders.


www.noasman.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden