Handsome Molly. Foto: PR
Handsome Molly. Foto: PR

Taste Live en Akoestisch op het terras

Algemeen

GROENLO - Rockcafe Taste presenteert op zondagmiddag 2 augustus wederom een heerlijke liveband tijdens Taste Live en Akoestisch met Handsome Molly. Het optreden - op het terras - begint om 15.00 uur en reserveren is verplicht. Dat kan via info@rockcafetaste.nl of via een appje naar 06-52646766. De entree is vrij en het optreden gaat alleen door bij droog weer.

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock 'n roll. Deze Apeldoornse viermans rockformatie bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas, Jacco Verhaaf op gitaar en backing vocals en singer/songwriter Ton Terink op gitaar. Bij een optreden wordt de rock and roll uit de 70's en 80's gecombineerd met blues, soul en een vleugje country/folk. Het repertoire bestaat niet alleen uit covers maar ook uit eigen nummers, van swingende rock tot gevoelige ballads.

Roland en Marion van Rockcafe Taste melden: "We hebben, na een stevig overleg, samen besloten dat Taste, per 23 juli en tot nader order, en zeker zolang het virus weer in opkomst is en weer aanwakkert, alleen open is bij een temperatuur van 17 graden of meer en alleen bij droog weer. Alleen het terras is dan open! Binnen is het café, zolang het virus weer in opkomst is, dicht. Uiteraard kunnen bezoekers er wel naar het toilet, maar wel met de regel dat er gewerkt wordt met een zogenaamde 'backstagepas', zodat zowel op het heren- als het damestoilet maar één persoon aanwezig is. We willen ten eerste niemand in gevaar brengen, ten tweede niet steeds spelbreker zijn als mensen weer bij elkaar kruipen en ten derde zelf ook veilig werken. We gaan voor volledig coronaproof! Ons terras is volledig ingericht op anderhalve meter, die dus buiten ook geldt, en we hebben daar meer ruimte en zijn niet afhankelijk van ventilatie."
Let wel: buiten geldt dus OOK de 1,5 meter.
Roland en Marion hopen op ieders begrip. Want: “Wij hebben zo t idee er alles aan te doen. Inkomsten is prachtig, gezondheid onbetaalbaar!”
Bij goed weer - 17 graden of warmer is het terras - alleen het terras, dus niet het café - van Rockcafé Taste open op donderdag van 20:00 tot 24:00 uur, vrijdag en zaterdag van 14:00 tot 01:00 uur en zondag van 14:00 tot 24:00 uur.




Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant