Foto: PR Kidspret
Foto: PR Kidspret

Lekker springen en spelen bij Kidspret in Lievelde

LIEVELDE - Tot en met 2 augustus staat Kidspret met zijn springkussens en spellen weer bij Kaasboerderij Weenink in Lievelde. Achter het terras staan diverse springkussens en spellen met buitenactiviteiten voor groot en klein. Omdat deze buitenactiviteiten voor kinderen tot en met 17 jaar weer onbeperkt mogen is dit een uitkomst om de kids weer lekker buiten te laten spelen, sporten, springen en spetteren. Er is namelijk ook een waterbaan aanwezig!

Voor de kleintjes tot 6 jaar zijn er speciale kussens en bij mooi weer zal het water bij de waterbaan aan gaan. Tussendoor kun je bij de dieren kijken op de boerderij. Er zijn koeien, schattige kalfjes en de hangbuikzwijnen mag je ook niet missen. Die kun je vanaf de springkussens horen en zien knorren! Op zichtafstand is het terras voor de (groot)ouders en begeleiders van de kinderen.

Dit initiatief is ontstaan in goed overleg tussen de horecalocatie, Kidspret en de gemeente. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen en op het terras is het horecaprotocol van toepassing. We staan op elke locatie minimaal 10 tot soms wel 16 dagen achtereen. Het is dan ook mogelijk om naast een dagkaart een drie-dagen of onbeperkt bezoek-kaart te kopen per locatie. Daarnaast kun je voor € 50,- een Very Important Kid kaart kopen waarmee je de hele zomer op alle locaties mag komen.

Tot en met 30 augustus staat Kidspret in de Achterhoek en Liemers: Didam - Etten – Voorst – Braamt – Lievelde en Borculo. Alleen de kids moeten een kaartje kopen. Kleintjes tot 80 cm lengte hebben, net als volwassenen, gratis toegang. Kidspret is dagelijks open tot en met zondag 2 augustus. Vanaf maandag 3 augustus staat Kidspret twee weken lang bij IJsboerderij ’t Dommerholt in Borculo. De openingstijden zijn overal gelijk: 10.00 tot 17.00 uur. Alle info, locaties en tickets via www.kidspret.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!