Afbeelding

Uitrol 5G netwerk in Nederland

Algemeen

Uitrol 5G netwerk in Nederland

De uitrol van 5G is een feit. Tegen alle onderzoeken van gezondheidsdeskundigen, wetenschappers, zieke burgers, dokters, specialisten en chirurgen in die verklaren dat 5G heel slecht is voor mens, dier en plant, is deze straling, zonder ons burgers op de hoogte te stellen, nu uitgerold in ons land. Gemeentes en burgers zijn buiten spel gezet en waarschijnlijk de overheid ook. Plan is om 42.000 satellieten om onze aarde te plaatsen die de aanwezige zendmasten zullen activeren. Deze zullen allerlei kleine zenders die in lantaarnpalen, putjes en bushokjes zijn geplaatst activeren. Dat komt omdat de 5G frequentie maar een korte golffrequentie is die ooit werd gebruikt in de oorlog om de vijand lam te leggen. Zelfs degene die meegewerkt heeft aan het uitvinden van de 5G frequentie waarschuwt tegen de gevaren ervan. Deze straling zal op den duur 24/7 op uw huis stralen en dan is er geen ontkomen aan.

Dr. Hugo Schooneveld Wageningen, 28-7-2020 EHS blog nr. 57, 29 juli 2020
Vandaag, 28-7-2020, zijn de eerste zenders van de 5G-generatie mobiele telefonie in gebruik genomen door drie telecombedrijven. Die zenders werken op (vooral) 700 MHz. Het betreft een soort ‘instapmodel 5G’ zender, zonder de voorzieningen van de latere 3,5 GHz in 2022 en de 26 GHz zenders in 2027 of later. Sommige mensen krijgen mogelijk extra elektrostressklachten (EHS), zeker bij de 3,5 GHz ‘small cells’ die zeer talrijk worden.
De internetproviders hebben nooit onderzoek gedaan naar eventuele gevolgen voor de gezondheid en zijn dat ook niet van plan. Honderden wetenschappers maken zich zorgen en hebben hun zorgen geuit in het 5G Appeal, uitgebracht aan de UN, WHO en UNEP 3. Hieronder de redenen van deze bezorgdheid.

Ieder weldenkend mens zal toch zijn vraagtekens hebben bij zoveel straling, dachten wij. Niets bleek minder waar. Wij zijn een groepje van vijf mensen die de ontwikkelingen al zeker 15 jaar volgen en onderzoeken. Een tijd lang hebben we informatie die door de overheid wordt genegeerd gestuurd naar gemeente Oost Gelre en alle politieke partijen. Helaas zette dit geen zoden aan de dijk. De meeste politieke partijen reageerden niet, gemeente Oost Gelre antwoordde dat zij het landelijke beleid volgen. Een beleid dat gebaseerd is op onderzoek uit 1950. Alsof de wetenschap stil heeft gestaan.

De Partij van de Arbeid en CDA hebben wel gereageerd waarbij de PvdA ons vroeg meer informatie te sturen (gek dat wij hen moeten informeren). CDA heeft beloofd de gang van zaken in de gaten te houden en ons op de hoogte te houden van de ontwikkelingen in Oost Gelre. Helaas hebben zij zich niet aan deze belofte gehouden. Dat onze vertegenwoordigers nalaten ons burgers op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen en ons te beschermen vinden wij zeer teleurstellend en een ernstige zaak. Meerdere gemeenten in Nederland hebben geweigerd om 5G toe te laten, sommigen hebben de uitrol van 5G stopgezet na ontdekking dat veel mensen en dieren ziek werden. Wereldwijd is er een grote opstand bezig tegen deze gang van zaken.

Daar waar onze vertegenwoordigers het laten liggen willen wij als werkgroep 5G Oost Gelre de inwoners van Oost Gelre oproepen om in de komende tijd goed uw gezondheid in de gaten te houden. Ervaart u al klachten of krijgt u klachten die u eerder niet had? Hoe is het gesteld met de dieren en bomen in uw omgeving? Alles wat leeft wordt onder deze straling gesteld zonder gedegen onderzoek. Uit vele onderzoeken die allerlei deskundigen waaronder o.a. wetenschappers, artsen over de hele wereld hebben gedaan, blijkt dat bloed gaat klonteren, cellen opwarmen en dat er zuurstoftekort ontstaat waardoor er allerlei akelige klachten ontstaan zoals oorsuizen, duizeligheid, druk op het hoofd, geheugenverlies en allerlei ziektes van het zenuwgestel. Sommige mensen kunnen niet eens meer in hun huis verblijven en dit zijn nog maar enkele van de vele klachten. Dit alles wordt door onze regering terzijde geschoven want de 5G moet er komen en wordt er gewoon doorgedrukt.

Daarom hebben wij een meldpunt opgericht. Wij verzoeken u eventuele klachten die zijn ontstaan bij ons te melden zodat wij kunnen inventariseren hoe het verloop daarvan is in de komende tijd in Oost Gelre. U hoeft geen naam te noemen, liever natuurlijk wel. Wilt u meer informatie over de 5G-frequentie, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook hebben wij behoefte aan uitwisseling van informatie en contact met gelijkgestemden en anderen die zich ook hebben verdiept in de 5G kwestie en zich zorgen maken.

Wij burgers worden zonder op de hoogte gesteld te zijn als proefpersonen gebruikt. Dit kan zomaar niet en is een schending van de grondrechten. Daarom en mede door de uitrol van 5G procederen wij met ongeveer 9500 burgers tegen deze ontwikkeling. Achter in augustus begin september komt de zaak voor de rechter.


Werkgroep 5G Oost Gelre

Tel: 0544-374 849

riet.wentink@gmail.com, Hettie_kettering@gmail.com en aslinewessels@hotmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant