Taste Akoestisch op het terras

Algemeen

GROENLO - Op zondag 13 september is er weer een 'Taste Akoestisch op het Terras'. Vanaf ongeveer 14:30 uur speelt The Sec!Akoestisch op het terras.

The Sec!Akoestisch (de naam Sec komt van second, voor ieder bandlid is het de tweede band) is een band met dezelfde bandleden als de leden van According to Mary, met ander repertoire en akoestische nummers. Toch blijft t lekker stevig en boet het niets aan enthousiasme in. Eigen werk en nummers van CCR, ACDC (ja, akoestisch), Eric Clapton, Melissa Etheridge, Herman Brood, Janis Joplin, Lynrd Skynrd, The Beatles, Waylon, Shocking Blue, Emmylou Harris, Johnny Cash en vele vele anderen.
Op bas Peter Jansen, op gitaar Luuk Vriezen, op gitaar en zang Roland van Wijk, op slaptop cajon Ronnie ten Vregelaar en op zang Marion van Wijk.
Reserveren is verplicht. Er worden maximaal veertig toeschouwers en muziekliefhebbers toegelaten vanwege de anderhalve-meter maatregel waar Taste strikt de hand aan houdt. Zitten op het terras is verplicht, handen desinfecteren eveneens. De entree is vrij omdat de muzikanten zich belangeloos inzetten maar Marion en Roland gaan wel met de pet rond voor de band. Aanvang: 14:30 uur. Reserveren kan met een appje aan 06-52646766, of een e-mailtje naar info@rockcafetaste.nl.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant