Uitbereiding Beltrums industrieterrein?

BELTRUM - De Beltrumse Ondernemersvereniging (BOV) vraagt haar leden of er behoefte is voor een nieuw industriepark, dan wel uitbreiding van de bestaande. “Door het aanwakkerende ondernemerschap groeit onze vereniging en is er wellicht behoefte aan fysieke ruimte voor deze ondernemers. Buiten de vele agrariërs staan er bijna 180 Beltrumse ondernemers geregistreerd."

Johan Luttikhold van Luttikhold Zeilproducten zal als coördinator optreden. Samen met volksvertegenwoordiger en sociaal verbinder Theo Helmers heeft hij al wat maatschappelijke verkenningen verricht. Voor Luttikhold ligt alles open. ”Als blijkt dat er een bedrijfsverzamelgebouw een oplossing is, gaan we dat onderzoeken. Zo bekijken we meer mogelijkheden.” Ook niet-leden van de BOV, kunnen zich bij hem melden. Johan Luttikhold kent de materie. Als ondernemer zette hij zijn bedrijf voort op het huidige industriepark en zag zijn onderkomen meerdere keren groeien.
De Raad van Overleg heeft enthousiast gereageerd op het initiatief en is eveneens van mening dat dit past bij alle stappen voorwaarts die het dorp maakt om toekomstbestendig te zijn en blijven. De leden zullen in eerste via e-mail benaderd worden. Iedereen die interesse of vragen heeft kan terecht bij Johan.info@luttikholdzeilmakerij.nl of via 0544-481214.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden