Jaarlijks kent de Kanonsloop een groot deelnemersveld. Foto: Mark Ebbers/archief Achterhoek Nieuws
Jaarlijks kent de Kanonsloop een groot deelnemersveld. Foto: Mark Ebbers/archief Achterhoek Nieuws

Leuke najaarsactie en virtueel sporten bij Lopersvereniging Groenlo

GROENLO - Trek jij je hardloopschoenen ook wel eens aan voor een ontspannen rondje hardlopen? Geniet je ook zo van het sporten in de buitenlucht en het voldane gevoel dat je na afloop hebt? Of wil je gewoon eens kennismaken met hardlopen onder begeleiding én in groepsverband? Dan heeft Lopersvereniging Groenlo een leuk aanbod voor je!

Om kennis te maken met onze gezellige vereniging bieden we je een lidmaatschap van drie maanden aan voor slechts 5 euro per maand. In de maanden oktober, november en december betaal je dan in totaal 15 euro en daarna is het aan jou of je dit tijdelijke lidmaatschap voortzet of niet.

Wat kun je verwachten?
Op basis van jouw ervaring heb je de mogelijkheid om op zondagochtend en op dinsdagavond te trainen in een groep onder begeleiding van een professionele trainer. Iedere training is anders van opzet en iedere training wordt begeleid door een andere trainer. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Geert Milius via trainers@lopersvereniginggroenlo.nl of neem een kijkje op onze website www.lvggroenlo.nl

De Virtuele Kaak Kanonsloop
Lopersvereniging Groenlo heeft nog een andere leuke activiteit in petto. Door de corona-maatregelen kan de jaarlijkse Kaak Kanonsloop 2020 op zondag 4 oktober niet doorgaan. Maar juist nu moeten we de verbinding met elkaar houden, vindt ook de vereniging. Virtueel sporten kan ook verbindend zijn en daarom heeft de Lopersvereniging de Virtuele Kaak Kanonsloop opgezet. Hiermee wil Lopersvereniging Groenlo hardlopers en wandelaars, lid of geen-lid, uitdagen om tussen 28 september en 4 oktober de 5 of 10 km (1 of 2 ronden Kanonsloop) te wandelen of hard te lopen. Deel daarna je prestatie op de 'Virtuele Kaak Kanonsloop 2020'-pagina van Facebook. Hier vind je ook de route. Maak tijdens of na de wandeling of run een foto van jezelf en een screenshot van je telefoon of sporthorloge en deel dit voor 5 oktober 2020 op 'Virtuele Kaak Kanonsloop 2020' op Facebook. De meest toffe/gave/leuke foto wordt beloond met een leuke prijs! En deel je dit liever niet online, stuur dan een mailtje met je prestatie en/of foto naar info@lopersvereniginggroenlo.nl. Veel succes maar geniet er vooral van!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden