De inmiddels smaakvolle en kleurrijke aanpassing van de entree van het sportpark Den Elshof. Foto: Theo Huijskes
De inmiddels smaakvolle en kleurrijke aanpassing van de entree van het sportpark Den Elshof. Foto: Theo Huijskes

Fusieclub Grol krijgt steeds meer uitstraling en kleur

Algemeen

Smaakvolle aanpassing van entree sportpark Den Elshof

Door Theo Huijskes

GROENLO - Niet alleen de fusieclub Grol zelf, maar ook het sportpark Den Elshof aan de Oude Winterswijkseweg krijgt steeds meer uitstraling en kleur. Zo is sinds de afgelopen week de inrichting van de entree van het sportpark afgestemd op de fusieclub Grol. Een en ander kreeg met name gestalte met het plaatsen van een gedenksteen van S.V. Grolse Boys. Deze steen werd geplaatst naast de reeds bestaande plaquette van S.V. Grol. Verwijst de gedenksteen van ‘de Grol' naar het 100-jarig bestaan van de club in 2018, de gedenksteen van ‘de Boys’ houdt de herinnering hoog aan het door de club behaalde 72-jarige bestaan per 1 juli 2020 oftewel de officiële datum van de fusie. Het kleurrijke karakter van de entree krijgt een extra welkome aanvulling met een nieuw ontvangstbord op de befaamde Elshof-muur. Ook hierop zijn op een fraaie wijze de clubkleuren van beide Groenlose voetbalverenigingen verwerkt.

Is de in de muur gemetselde plaquette van S.V. Grolse Boys evenals die van S.V. Grol tot stand gekomen dankzij de medewerking van Slotboom Steenhouwers uit Winterswijk en de vrijwilligers(woensdag)groep van Grol met daarbij meester-metselaar Johan Klein Gunnewiek in een hoofdrol, het kleurrijke ontvangstbord is mede tot stand gekomen dankzij de inbreng van John Ligtenberg Vormgeving en Koppelman Reclame. Het was eigenlijk de bedoeling om afgelopen zaterdag aan met name de onthulling van de Grolse Boys-gedenksteen een officieel onthullingstintje te geven, maar deze aangelegenheid werd vanwege de nieuwe, aanvullende coronamaatregelen afgelast.

Vrienden van de sportvereniging Grol
De geleding ‘Vrienden van de sportvereniging Grol’, die normaliter ten behoeve van de club een voorjaars- en najaars- fancy fair organiseert, kan dit jaar vanwege de coronacrisis aan beide activiteiten geen vorm en invulling geven. Maar deze tweemaal over te verwerken teleurstelling is voor de bestuursleden van de VSVG onder aanvoering van voorzitter Geert Jan Stokkers geen reden om bij de pakken neer te zitten. Onder het motto ‘Een goede gezondheid gaat voor een gezellig weekend in het Sportcafé Den Elshof!’, werden in het voorjaar de prijzen met een beperkte houdbaarheid, zoals onder andere levensmiddelenpakketten, geschonken aan de Voedselbank Oost-Achterhoek. Met betrekking tot de afgelaste najaars-fancy fair heeft de VSVG het initiatief genomen om een viertal megaballen te schenken aan de Buiten Schoolse Opvang, te weten aan BSO Pindakaas en BSO Humankind in Groenlo. Een actie die niet alleen door bestuur en leden van S.V. Grol, maar ook door kinderen en ouders uit geheel Groenlo wordt toegejuicht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant