<p>Henri&euml;tte Reuvekamp met de cheque van het Oranjefonds Buurtcadeau. Foto: PR Molenberg</p>

Henriëtte Reuvekamp met de cheque van het Oranjefonds Buurtcadeau. Foto: PR Molenberg

De Molenberg kan rolstoelfiets aanschaffen dankzij Buurtcadeau van Oranje Fonds

GROENLO - In augustus werd de organisatie van de Molenberg verrast met een mooi bericht. In januari van het afgelopen jaar was namelijk de Postcode Loterij Straatprijs terechtgekomen op de postcode 7141PD, Blikslager in Groenlo. En in elke buurt waar een Postcode Loterij Straatprijs valt, zoekt het Oranje Fonds een buurtorganisatie of bewonerscollectief om extra te ondersteunen in hun belangrijke werk. In Groenlo kwamen zij uit bij woonzorgcentrum De Molenberg van Marga Klompé.

Medewerkster Henriëtte Reuvekamp mocht namens De Molenberg de cheque ter waarde van 3000 euro in ontvangst nemen. Ze vertelt: “We vonden het fantastisch dat wij een aanvraag konden indienen voor het buurtcadeau. In de Molenberg hebben we al regelmatig gesproken over een rolstoelfiets zodat onze bewoners en Grollenaren die rolstoelafhankelijk zijn samen met een mantelzorger of vrijwilliger een fietstochtje kunnen maken door onze mooie omgeving. Als organisatie hebben we deze aanvraag ingediend en onlangs hebben we hiervoor een cheque ontvangen van 3000 euro. Een geweldig bedrag om onze wens te vervullen. Onze dank gaat uit naar het Oranje Fonds Buurtcadeau.”

Het Oranje Fonds Buurtcadeau is voortgekomen uit de samenwerking van het Oranje Fonds met de Nationale Postcode Loterij. Een groot deel van hun fondsen ontvangen zij ook van de Nationale Postcode Loterij.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden