<p>Voor- en achterzijde van de Duitstalige flyer van de GHV. Foto: PR GHV</p>

Voor- en achterzijde van de Duitstalige flyer van de GHV. Foto: PR GHV

Groenlose Hengelsport Vereniging brengt Duitse flyer uit

GROENLO - De Groenlose stadsgracht wordt steeds populairder bij de Duitse vissers. Dit is een trend die zich de laatste jaren doorzet. Duitsers vissen graag in Nederland, zo ook in Groenlo. Ze vissen vaak op snoek. Algemeen is bekend bij de Duitse roofvissers dat de Groenlose stadsgracht een uitmuntend snoekbestand herbergt. De Groenlose Hengelsport Vereniging heeft nu een Duitse flyer uitgebracht over het 'Angelen in Groenlo'.

De flyer is een service naar al die Duitse vissers die hier zo graag vissen. Deze dubbelzijdige flyer vermeldt alle wetenswaardigheden over het vissen in Groenlo. Hoe men lid kan worden, de regels en bepalingen, de voorzieningen, de wedstrijden en vismogelijkheden. Prachtige foto's van onder andere de mindervalide visplekken in de Kloostertuin geven de flyer een aantrekkelijke uitstraling.

Website ook in het Duits
De website van de GHV www.visseningroenlo.nl heeft nu ook een Duitse pagina. Uit de statistieken blijkt dat deze pagina veel gelezen wordt en zo dus duidelijk in een behoefte voorziet. Voor het vertaalwerk heeft de GHV veel hulp gehad van een van zijn Duitse leden waarvoor de vereniging hem zeer erkentelijk is. Alle Duitse leden die over enige tijd de nieuwe Vispas voor 2021 ontvangen, krijgen daar een brief bij met daarbij drie Duitse flyers die ze weer aan hun visvrienden in Duitsland kunnen geven. Ook de nieuwe lidmaatschapskaarten en de nachtvispas zijn nu in het Duits.

Met de realisatie van de flyer en de speciale webpagina gaat een lang gekoesterde wens van de GHV in vervulling. "Een mooie service richting onze Duitse visvrienden", zo laat de vereniging weten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden