<p>De bierpullen zullen nog een jaartje langer in de kast moeten blijven. Foto: Laurens Mooij</p>

De bierpullen zullen nog een jaartje langer in de kast moeten blijven. Foto: Laurens Mooij

Oktoberfest Groenlo gaat niet door

GROENLO - De organisatie District East Events, bekend van onder meer Magic Festival en Hopdonder Speciaalbier Evenement, heeft het Oktoberfest Groenlo dat op 30 en 31 oktober 2020 gepland stond afgelast. Nadat de overheid vorige week dinsdag nieuwe maatregelen had aangekondigd was dit onvermijdelijk. Het Oktoberfest wordt verzet naar 30 oktober 2021.

Normaal gesproken is het laatste weekend in oktober het moment waarop men in de Oude Calixtuskerk in Lederhosen en Dirndls het bier en de bratwursten in het rond laat vliegen! Helaas komt daar dit jaar vanwege de coronamaatregelen niets van terecht. De bierpullen zullen nog 365 dagen langer in de kast moeten blijven. Organisator Niek Lansink zag het al een beetje aangekomen: ”Op dit moment voelen we ons machteloos, maar in deze situatie is het begrijpelijk. Op naar volgend jaar, dan gaan we er weer een geweldig feest van maken!”

Reeds gekochte kaarten blijven gelden voor volgend jaar én leveren dan een gratis eerste biertje op. De organisatie hoopt iedereen volgend jaar gezond en vrolijk terug te zien op 30 oktober 2021 tijdens het Oktoberfest Groenlo.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!