Foto: PR

Foto: PR

Collecte voor kinderen met een handicap

Algemeen

OOST GELRE - Binnenkort vindt de collecteweek voor het Gehandicapte Kind weer plaats. Perron 8 collecteert al vele jaren voor Het Gehandicapte Kind in de gemeente Oost Gelre, maar ook in omliggende gemeenten. Juist in deze tijd is extra ondersteuning voor mensen met een beperking heel belangrijk. Dit jaar komen de collectanten in het belang van ieders gezondheid niet met een bus langs de deuren. Wel is er een online collectebus beschikbaar. Perron 8 hoopt dat u de moeite wilt nemen deze pagina te bezoeken en een donatie wilt achterlaten.

Perron 8 verzorgt vrijetijd-activiteiten voor mensen met een beperking. Ons uitgangspunt is meedoen mogelijk maken. De activiteiten die zijn verzorgen zijn divers, vraaggericht en dragen bij aan een inclusieve samenleving. Het Gehandicapte Kind heeft dezelfde uitgangspunten. Zij ondersteunt financieel tal van projecten in binnen- en buitenland, die er toe bijdragen dat kinderen met en/of zonder beperking samen met elkaar kunnen spelen en optrekken. Geen kind zonder vriendjes, dat is het motto van het Gehandicapte Kind.

Opbrengst
De helft van de opbrengst van de collectebussen komt direct ten goede aan de deelnemers van Perron 8. Dat is jaarlijks een hele welkome bijdrage voor de activiteiten die Perron 8 organiseert. De opbrengst van dit jaar zal worden besteed aan een onvergetelijke ‘coole’ indoor ski-ervaring voor jongeren met een beperking van De Lichtenvoorde.

Online collectebus
De online collectebus is vanaf nu beschikbaar tot 1 december. Tot die tijd heeft iedereen kans om een financiële bijdrage te leveren en de bus zo veel mogelijk te delen. Helpt u mee? Klik hier om naar de collectebus te gaan.

Opvolger gezocht
Perron 8 is op zoek naar iemand die de taak als contactpersoon in Oost Gelre voor het Gehandicapte Kind vrijwillig over wil nemen. Dankzij de hulp van vele donateurs en vrijwilligers die zich belangeloos inzetten, kunnen het Gehandicapte Kind en Perron 8 hun werk doen. Als contactpersoon maak je de collectebussen klaar en verspreidt deze onder de vrijwillige collectanten. Na afloop van de collecteweek draag je zorg voor de afwikkeling. Meer weten? Mail naar perron8@delichtenvoorde.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant