VIOS B houdt de jeugd aan het voetballen

Algemeen

BELTRUM - De reguliere KNVB-competitie zal dit jaar (tot aan de winterstop) niet meer worden hervat. En toch wordt er gevoetbald op sportpark 'De Sonders' in Beltrum: een eigen toernooi voor de jeugdleden van vv VIOS B.

Om ondanks de coronaregels toch te kunnen blijven voetballen, te blijven ontwikkelen en de spelers goed te kunnen blijven volgen heeft Hoofd Opleidingen Michel Ballast het initiatief genomen om voor de jeugd t/m O15 bijna twee maanden lang elke zaterdag een toernooi te organiseren. De eerste voetbaldag zit er al op en de jeugd kon onder fantastische weersomstandigheden het veld op.
Michel had er een individueel mix-toernooi van gemaakt, waarbij iedere deelnemer telkens in een ander team werd ingedeeld. Met het resultaat van elke wedstrijd werden punten behaald. Deze werden individueel bij elkaar opgeteld en dat leidde tot een eindstand. Bij O7-O8-O9 won Wietse Baks met 74 punten. Tweede werd Rens Wiegerinck (73 punten) en derde Catoo Maarse (71 punten). In de O10-O11-O12 scoorde Fedde Dibbelink met zijn 81 punten het hoogst, gevolgd door Wout Stoteler (79 punten) en Jorn Groote Haar (78 punten).
Kader en tal van ouders hielpen bij de organisatie. Michel zorgde zo met zijn vele helpers voor veel blije gezichten op sportpark 'de Sonders'. De aftrap voor een mooi najaar is gedaan, de komende zaterdagen volgt meer. Elk toernooi krijgt een aparte naam en een aparte invulling. Meer informatie op de website.


www.viosbeltrum.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant