Afbeelding
pr

Prins Edwin II en adjudant Robby gaan voor titel ‘langstzittende prinsenpaar ooit’

Algemeen

‘We’j loat ons neet aftuigen!’

Door Kyra Broshuis

GROENLO - Geen elfde van de elfde, geen Tröntjesfestival en geen prinsenbal. Dat betekent ook dat prins Edwin II en adjudant Robby waarschijnlijk niet afgetuigd worden. Carnavalsvereniging De Knunnekes liet al laten weten dat het niet wenselijk is dat het huidige prinsenpaar straks de titel ‘langstzittende prinsenpaar aller tijden’ krijgt. “Dat willen we natuurlijk graag voorkomen”, zegt president Maarten Kooiker.

Elsje
En precies díe uitspraak van Kooiker triggerde Elsje, de vriendengroep van het prinsenpaar, om de strijd aan te gaan om die bijzondere eretitel achter hun naam te zetten. De groep staat bekend om hun originele ideeën en uitvoeringen en dat komt ook nu weer naar voren. “Wij gaan juist wel voor die titel. Prins en adjudant gaan daarom campagne voeren onder het motto ‘We’j loat ons neet aftuigen!’, zo laat een woordvoerder van Elsje weten. Die campagne gaat gepaard met een poster en uiteraard eigen onderscheidingen.

“We hebben als Elsje al vaker voor verrassingen gezorgd en ook dit is weer een hele mooie uitdaging voor ons. Edwin en Robby worden het langstzittende prinsenpaar ever, let op onze woorden!”

What Elsje!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant