Foto:

Joe en Mo

Het is de elfde van de elfde als deze krant op de mat valt, als de bezorger tenminste een beetje pit heeft. De mensen die deze column online lezen, kunnen de vorige zin als niet geschreven beschouwen. Het begin van het carnaval, maar dat gaat niet door. Nou ja, tegen dat Amerikaanse feest kunnen wij toch niet op.

Ik moet wel wennen aan Joe Biden. Hij is zo beschaafd, hij zou burgemeester van Oost Gelre kunnen worden. Donald Trump is dan wel geschikt voor de volgende Buut TV van De Belhamels. Zou een mooie aanvulling zijn.

Ik zat daarover te denken tijdens het schakelen tussen Buut TV en CNN. Ik ben dit weekend niet naar het tuincentrum geweest. Ik vermoedde namelijk al dat als je bijna alles dichtdoet en alles afgelast, het op de plekken die nog wel mogen een stuk drukker wordt. Dan loopt ook die vader die liever naar RKZVC was gaan kijken, uit verveling tussen de planten en de kersttrends 2020. Het kabinet heeft dat niet voorzien, dat ging ervan uit dat mensen die ergens niet naartoe kunnen, nooit op het idee komen dan maar ergens anders naartoe te gaan, maar netjes thuis blijven.

Maar ja, de aantallen besmettingen (o nee, positieve tests) dalen weer, dat dan weer wel, althans nu. Ik ben in elk geval blij dat ik geen invloedrijke beslissingen hoef te nemen. Ik mag gelukkig wel alles zeggen wat ik wil.
Ik moet denken aan die docent uit Rotterdam die dacht dat hij educatief kon onderwijzen wat hij wilde, maar moest onderduiken nadat hij bedreigd was. Dit omdat een halalteefje een spotprent in de klas onterecht had aangezien voor een afbeelding van Mo. En dat was weer bij een paar mentaal besneden toetsenborddreigertjes terechtgekomen.

En via hunnie is het weer bij mij terechtgekomen. Ala(a)f.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!