Hoofd Opleidingen Michel Ballast legt het spelschema uit aan de kinderen. Foto: Vios Beltrum

Hoofd Opleidingen Michel Ballast legt het spelschema uit aan de kinderen. Foto: Vios Beltrum

Individueel mixtoernooi jeugd vv VIOS B

Algemeen

BELTRUM - Ondanks de corona worden er nog steeds wedstrijden gespeeld op sportpark 'De Sonders'. Geen competitie, maar een eigen toernooi voor de jeugdleden van vv VIOS B. De reguliere KNVB-competitie zal dit jaar (tot aan de winterstop) niet meer worden hervat. Om toch te kunnen blijven voetballen, te blijven ontwikkelen en de spelers goed te kunnen blijven volgen heeft Hoofd Opleidingen Michel Ballast het initiatief genomen om de komende zeven zaterdagen voor de jeugd t/m O15 elke zaterdag een toernooi te organiseren.

Op 7 november was de eerste afspraak en onder fantastische weersomstandigheden is het eerste jeugdtoernooi gespeeld. Hoofd Opleidingen Michel Ballast heeft een individueel mix toernooi georganiseerd. Ieder deelnemer wordt keer op keer in een ander team ingedeeld. Met het resultaat van de wedstrijd worden punten behaald. Deze worden individueel bij elkaar opgeteld en zo wordt er een eindstand opgemaakt. Bij de organisatie heeft Michel hulp gekregen van kader en ouders. Samen zorgden zij voor veel blije gezichten op sportpark 'de Sonders'. De aftrap voor een mooi najaar is gedaan, de komende zaterdagen volgt meer. Elk toernooi krijgt hierbij een aparte naam en een aparte invulling.

Eindstand O7-O8-O9: Wietse Baks 74 punten; Rens Wiegerinck 73 punten; Catoo Maarse 71 punten. Eindstand O10-O11-O12: Fedde Dibbelink 81 punten; Wout Stoteler 79 punten; Jorn Groote Haar 78 punten.

Heerlijk buiten voetballen. Foto: Vios Beltrum

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant