<p>De Grolse monopolyspellen zijn binnen bij Jumbo en kunnen zaterdag afgehaald worden. Foto: PR</p>

De Grolse monopolyspellen zijn binnen bij Jumbo en kunnen zaterdag afgehaald worden. Foto: PR

Monopolyspellen Jumbo Bennink zijn binnen!

GROENLO - Na het sparen voor het monopolyspel van Groenlo is het nog een paar nachten slapen voordat het enige echte 'Grolse monopolyspel' gespeeld kan gaan worden. De pallets met de speciale Groenlo-editie van het monopolyspel zijn binnen. “We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde actie, echt een enorm succes. Aanstaande zaterdag 21 november kunnen de spellen opgehaald worden door de spaarders” vertelt Johan Teunis van Jumbo Bennink.

Door Kyra Broshuis

Coronaproof afhalen
“We gaan voor de winkel een speciale tent opzetten waar onze klanten de spellen kunnen afhalen; uiteraard op anderhalve meter afstand en volledig coronaproof. We hebben bewust voor deze periode gekozen omdat de spellen een prachtig cadeau zijn voor Sinterklaas en Kerst. Juist in deze periode, waarin mensen vooral thuis zitten, is het gezellig om samen met het gezin een spelletje Monopoly te spelen. Maar dan wel de speciale editie van Groenlo!”

Zaterdag 21 november, tussen 08:00 en 18:00 uur, staan de spellen klaar in de tent buiten bij de winkel. Klanten krijgen dan, in ruil voor hun waardebon, het spel mee. “We kunnen dat heel snel regelen omdat de klanten het spel al betaald hebben. Het is dus echt een kwestie van even afhalen. We wensen onze klanten allemaal veel plezier met dit bijzondere Groenlose monopolyspel!”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden