Monique Wassink (l) van VormFactor en Melissa Olthof zorgen met hun actie voor 100% lokale kerst-/waardebonpakketten. Foto: PR

Monique Wassink (l) van VormFactor en Melissa Olthof zorgen met hun actie voor 100% lokale kerst-/waardebonpakketten. Foto: PR

Ondernemers helpen ondernemers

Algemeen

Kerst-/waardebonnenpakket om Grolse winkeliers en horeca te steunen

Door Kyra Broshuis

GROENLO - Kerst-/waardebonnenpakket voor Grolse ondernemers en hun werknemers van de Grolse horeca, winkeliers en VormFactor. Een bijzondere en sympathieke actie, bedacht door Melissa Olthof en uitgevoerd door Monique Wassink van VormFactor. “We hebben allemaal te maken met de coronacrisis. Dat is zwaar voor iedereen maar zeker voor de lokale winkeliers en horeca”, zegt Monique. “Daarom is het zo ontzettend belangrijk om hen te blijven steunen en lokaal te kopen.” Door de coronacrisis zijn ook de werkplekken leger en stiller, er zijn geen vrijdagmiddagborrels, geen nauwe contacten met collega’s, geen kerstborrels of gezamenlijke etentjes meer. Daardoor wil je juist nu wat extra’s voor je werknemers doen en dat kan met deze pakketten.

Keuze uit drie pakketten
Ondernemers kunnen de Grolse horeca en winkeliers steunen door een kerstpakket te kopen waar de werknemers echt iets aan hebben. Het gaat om pakketten, verpakt in een hippe papieren zak, die zelf samengesteld kunnen worden met cadeaubonnen en lekkernijen/dranken van de Grolse middenstand. “De winkeliers hebben enthousiast gereageerd op dit plan en deze week gaan we met een flyer en bestellijst naar de ondernemers”, vertelt Monique. “We hebben drie standaardpakketten samengesteld; een L-pakket ter waarde van 55 euro met 2 waardebonnen, een XL-pakket met een waarde van 75 euro met 3 waardebonnen en een XXL pakket van 95 euro met 4 waardebonnen.” De ondernemer kan kiezen uit de cadeaubonnen ter waarde van 20 euro van Warenhuis Post, Bakkerij/Lunchroom Wissink, EP Groot Zevert, Brini en Floreel. Alle pakketten bevatten bonbons van Netty Neuray, bier of wijn van Antonius en nootjes of kaas van Graaf Reynout. Ook komt er een kerst/wenskaart bij mét bedrijfslogo en tekst.

100% lokaal
Het is kort dag en daarom adviseert Monique de ondernemers om zo snel mogelijk de bestellingen door te geven. Dat kan voor 5 december via info@vorm-factor.nl. “De pakketten worden dan gratis bezorgd. We hopen dat veel ondernemers gebruik maken van deze mogelijkheid om andere ondernemers te ondersteunen. Bovendien krijgen de medewerkers 100% lokale kerstpakketten die dankzij de lokale waardebonnen geheel naar eigen wens te vullen zijn!”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant