Waarom je nooit moet besparen op een zakelijke rekening en boekhoudprogramma
<p>Foto PR</p>

Foto PR

Waarom je nooit moet besparen op een zakelijke rekening en boekhoudprogramma

Veel startende ondernemers proberen hun kosten te drukken. Zij zoeken bijvoorbeeld naar mogelijkheden om te besparen. Menig ondernemer kijkt of hij kan besparen op een zakelijke rekening openen of een boekhoudprogramma. Dit is niet verstandig. Waarom niet? Omdat een goede zakelijke rekening in combinatie met een boekhoudprogramma jou de nodige voordelen oplevert. Benieuwd wat deze voordelen zijn? Wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Tijdswinst
De voornaamste reden om niet te besparen op een zakelijke rekening en een boekhoudprogramma is omdat het jou tijdwinst oplevert. Kies je voor boekhoudsoftware waaraan je jouw zakelijke rekening kunt koppelen? Dan hoef jij transacties niet langer handmatig in te voeren. Een boekhoudprogramma neemt alle transacties van een gekoppelde zakelijke rekening namelijk direct over. Het programma is zelfs in staat om bij- en afschrijvingen direct aan facturen te koppelen. Zoek je nog een geschikt boekhoudprogramma? Dan kun je alle boekhoudprogramma’s bekijken bij Ubari.nl.

Meer inkomsten
Net als veel andere startende ondernemers heb jij ongetwijfeld ook een hekel aan de administratie. Toch kom je niet onder de btw-aangifte en aangifte inkomstenbelasting uit. Je kunt dit uitbesteden aan een accountant, maar dit kost je vaak flink wat geld. Kies je voor een goed boekhoudprogramma? Dan ben je aanzienlijk minder geld kwijt. Bovendien kost het boekhouden zelf jou weinig tijd. Hierdoor houd je meer uren over om in jouw bedrijf te steken. Dit brengt financiële voordelen met zich mee. Hoe meer je werkt, des te meer geld er in het laatje komt. Op deze manier verdien je de kosten voor een boekhoudprogramma snel weer terug.

Minder frustraties
Bespaar jij niet op een zakelijke rekening en een boekhoudprogramma? Dan hoef jij er niet bang voor te zijn dat je jouw rekening niet aan het programma kunt koppelen. Dit kan wel gebeuren wanneer jij wilt besparen op één van deze twee punten. Kies jij voor een goedkopere zakelijke rekening of een goedkoop boekhoudprogramma? Dan zorgt dit mogelijk voor flink wat frustraties. Je kunt namelijk niet aan ieder boekhoudprogramma een zakelijke rekening koppelen. Wanneer dit bij jou het geval is, moet je alsnog veel handmatig invoeren. Reden genoeg om niet te besparen op een zakelijke rekening en een boekhoudprogramma.

Dit artikel wordt u aangeboden door Nina Peters. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.


Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden