Jos te Koppel ‘pas’ 50 jaar bij Rap en Snel
<p>Jubilaris Jos te Koppel met naast hem zijn echtgenote en Ingrid van Dijk en Anne Konings van het bestuur van Rap en Snel.&nbsp;</p>

Jubilaris Jos te Koppel met naast hem zijn echtgenote en Ingrid van Dijk en Anne Konings van het bestuur van Rap en Snel. 

(Kyra Broshuis)

Jos te Koppel ‘pas’ 50 jaar bij Rap en Snel

GROENLO- Een kleine huldiging maandagavond in de gymzaal van het Marianum. Grollenaar Jos te Koppel (71) is al 50 jaar in dienst bij Rap en Snel als instructeur. Van Anne Konings en Ingrid van Dijk van het bestuur krijgt hij bloemen, oude foto’s en een kunstwerk overhandigd. Ook de damesgymgroep en de gymheren bieden een attentie aan en bedanken hun instructeur met een groot applaus.

Plezier
Een complete verrassing voor Te Koppel die reageert met ‘50 jaar pas?'. Tekenend voor de man die het werk voor Rap en Snel echt als hobby ziet. "Ik doe het met ontzettend veel plezier, ik heb helemaal niet het gevoel dat ik dit al 50 jaar doe. Eigenlijk zelfs al langer maar 50 jaar geleden kwam ik ‘in dienst' van de vereniging. Ik geef ook les aan een groep in Holterhoek, ook alweer zo'n 45 jaar.” Stoppen met lesgeven is dan ook absoluut niet aan de orde, zegt Te Koppel. "Zeker niet, ik heb er zelf ontzettend veel plezier in en ik blijf er fit bij.” De gymnasten van de aanwezige groepen zijn blij met de toezegging van de jubilaris. "Het is altijd gezellig en natuurlijk heel gezond. Mooi dat Jos dit blijft doen”, zegt één van de dames. "Wi'j bunt heel bli’j met Jos!”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden