Foto: PR

De belangrijkste voordelen van het gebruik van vorkheftrucks in uw bedrijf

Er zijn veel verschillende toepassingen voor heftrucks in een zakelijke omgeving, vooral als u een grote industriële of commerciële faciliteit heeft. Of je ze nu nodig hebt om zware voorwerpen naar nieuwe ruimtes te verplaatsen of dat je gewoon uitrusting nodig hebt om grote projecten efficiënter te laten verlopen, je kunt veel voordeel halen uit het werken met een heftruckdealer in Nederland.

Waar zijn heftrucks van toepassing in Nederland?

Vorkheftrucks zult u het vaakst vinden in faciliteiten zoals magazijnen, opslagfaciliteiten en fabrieken. In dit soort faciliteiten zijn vorkheftrucks nodig om grote, zware voorwerpen efficiënt te verplaatsen. In veel soorten faciliteiten zijn vorkheftrucks het zwaarst werkende apparaat dat u kunt hebben. Om deze reden is het belangrijk om prioriteit te geven aan betrouwbaarheid en kwaliteit wanneer u een vorkheftruck aanschaft. U wilt dat deze jarenlang meegaat, en het wordt cruciaal voor uw bedrijfsactiviteiten.

Heftrucks zijn vandaag de dag veelzijdig en efficiënt 

Heftrucks zijn in de wereld van vandaag heel anders dan in de afgelopen decennia - dit zijn niet langer de zeer eenvoudige diesel aangedreven machines die ze ooit waren. De vorkheftrucks van vandaag zijn veel veelzijdiger en efficiënter, worden meestal aangedreven door elektriciteit en zijn zo vervaardigd dat ze veel veiliger werken dan ooit tevoren. U vindt er een breed scala aan soorten vorkheftrucks, van kleine, compacte apparaten tot grotere vorkheftrucks die zijn bedoeld om over ruw terrein te rijden.

Hier zijn slechts enkele voorbeelden van enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van vorkheftrucks in een commerciële of industriële omgeving:

  • Brandstofefficiëntie: Omdat de heftrucks van tegenwoordig voornamelijk elektrisch zijn, zullen ze veel zuiniger zijn dan de machines op gas uit het verleden. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over tonnen geld aan brandstof om uw vorkheftrucks in bedrijf te houden.
  • Laadvermogens: De huidige vorkheftrucks zijn ook in staat om aanzienlijk zwaardere lasten te heffen dan in voorgaande jaren. Sommige heftrucks kunnen tussen de 15 en 20 ton materiaal verwerken! Dit betekent dat u vorkheftrucks kunt vinden met vrijwel elk type capaciteit dat u nodig hebt om de klus in uw faciliteit te klaren. Heb je meer laadvermogen nodig? Je kan ook een tractor leasen voor een voor eenmalig project van een aantal maanden.
  • Veiligheid: vorkheftrucks zijn veiliger dan ooit tevoren dankzij updates in productie en ontwerp. Werknemers worden niet langer gedwongen om hun eigen soorten aangepaste systemen voor veiligheid te bedenken die waarschijnlijk niet zouden slagen voor een OSHA-inspectie. Nu zijn vorkheftrucks gebouwd met tal van veiligheidsvoorzieningen die hebben geleid tot een aanzienlijke daling van het aantal gewonden en sterfgevallen van werknemers die vorkheftruck gerelateerde activiteiten proberen uit te voeren.
  • Huur: als u het zich niet kunt veroorloven om een vorkheftruck te kopen, kunt u over het algemeen redelijk geprijsde huurauto’s vinden, zodat u de klus kunt klaren zonder dat u uw bedrijf daarbij enorme schulden moet maken. Je kan ook een heftruck leasen bij Beequip!

.

Dit artikel wordt u aangeboden door Beequip. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden