Hopdonder en Jan’s Wijn-Wisky-Bier-specialiteiten komen met verrassingspakket speciaalbieren

Algemeen

GROENLO - Voorlopig mogen er geen evenementen georganiseerd worden. Evenementenbureau District East Events (van onder andere Hopdonder) uit Groenlo is op zoek gegaan naar een alternatief om inkomsten te verwerven om deze periode door te komen. In samenwerking met Jan’s Wijn-Whisky-Bier-specialiteiten & Hopdonder is er een ‘Hopdonder Speciaalbier verrassingspakket’ samengesteld.

Er is keuze uit twee verschillende pakketten die gekoeld en gratis thuisbezorgd worden in een straal van 15 kilometer rondom Groenlo. Niek Lansink van Hopdonder en slijterij Jan’s zijn beide lokale ondernemers en zijn speciaalbier-liefhebbers. “We hebben ervoor gezorgd dat er in het eerste pakket toegankelijke speciaalbieren zitten. Het uitgebreide tweede speciaalbier-pakket is er één voor de echte liefhebber. Met award-winnende en unieke speciaalbieren die je niet overal kunt vinden. De bieren worden gekoeld geleverd, ideaal voor een avondje thuis, maar ze zijn natuurlijk ook een smakelijk cadeautje voor de echte speciaalbier-liefhebber.”

Het eerste Hopdonder Verrassingspakket bevat zes toegankelijke speciaalbieren voor € 20,-. Het tweede Hopdonder Verrassingspakket bevat 12 speciaalbieren en kost € 40,-. Op de website staat meer informatie over de precieze inhoud van de pakketten.

Bestellen (vanaf 18 jaar en ouder) kan tot zondag 24 januari via www.district-east.nl. De bezorging vindt plaats tussen donderdag 27 en zondag 30 januari.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant