Penta organiseert beweegroute in Groenlo
<p>Tim Aafjes van Penta Dance Department met achter zich vlnr Fiep Harbers, Fem Lamers en Else Brandt. Foto: Kyra Broshuis</p>

Tim Aafjes van Penta Dance Department met achter zich vlnr Fiep Harbers, Fem Lamers en Else Brandt. Foto: Kyra Broshuis

Penta organiseert beweegroute in Groenlo

GROENLO - Bewegen is gezond en voor de Grolse kinderen is het nu ook nog eens heel makkelijk en leuk om te doen. De dansafdeling van Penta Winterswijk, Penta Dance Department heeft voor alle kinderen een speciale beweegroute uitgezet in de stad. Afgelopen vrijdag hebben Else Brandt, Fem Lamers en Fiep Harbers de route ingericht, uiteraard onder de deskundige leiding van Tim Aafjes, coördinator van Penta Dance Department. “We willen de kinderen en hun ouders of verzorgers graag een gezellig en sportief uitstapje bieden in deze rare tijd. Veel kan niet maar lekker buiten bewegen kan gelukkig wel!”, zegt Tim.

Door Kyra Broshuis

QR-codes
Het gaat om een route met ongeveer 10 beweegopdrachten die vanaf zondag 21 februari op eigen gelegenheid gelopen kan worden. Het startpunt van de route is bij de Mattelier in hartje Groenlo. “De kinderen kunnen op zoek gaan naar de QR-codes op de route”, vertellen Else, Fem en Fiep. “Als ze een code hebben gevonden, kunnen ze die scannen met de mobiel en dan krijgen ze een filmpje met opdrachten te zien. Als de opdracht gedaan is, kun je weer op zoek naar de volgende code en beweegopdracht. Het is echt superleuk!”

Heb jij ook zin om te bewegen en wil je de route lopen? Kijk op pentawinterswijk.nl/beweegroute voor meer informatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden