De jongens van toen, Hans Valk (links) en Joost Vlottes (ernaast) zijn op zoek naar Ineke Demper (liggend?) en meisje Groen. Foto: eigen foto

De jongens van toen, Hans Valk (links) en Joost Vlottes (ernaast) zijn op zoek naar Ineke Demper (liggend?) en meisje Groen. Foto: eigen foto

Tachtigers op zoek naar tieners van toen

Algemeen

WESTZAAN/MONSCHAU/GROENLO - In de zomer van 1956 waren de vrienden Hans Valk en Joost Vlottes op kampeervakantie in Monschau in de Duitse Eiffel. Aldaar leerden zij twee lieve meiden uit Groenlo kennen die de harten van de beide jongemannen destijds hebben beroerd. De heren zijn nu 83 en wonen in Westzaan. Ze zijn monter en gezond en kunnen terugkijken op een geweldig leven. Bij het in kaart brengen van hun herinneringen mogen deze dames niet ontbreken en daarom zijn zij op zoek naar deze Groenlose schonen.

Het gaat om Ineke Demper, liggend op de foto. Ineke heeft ook nog eens de ouders van Hans bezocht toen hij zelf in het buitenland werkzaam was. Op de andere foto staat Hans naast een jongedame Groen. De kampeervakantie destijds was georganiseerd door jeugdorganisatie Het Kompas, waarschijnlijk vanuit de hervormde kerk in Groenlo.

Graag komen Hans en Joost in contact met de dames of met eventuele familieleden van Ineke Demper en jongedame Groen. U kunt mailen naar redactie@groenlosegids.nl of bellen met telefoonnummer 0544-80 10 21.

Foto: eigen foto

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant