Foto: PR Keitrappers

Foto: PR Keitrappers

Twee weken, drie disciplines, negen afstanden

Algemeen

Twee weken, drie disciplines, negen afstanden

Keitrappers Monster Challenge

Door Mark Ebbers

LICHTENVOORDE – De Toertochtcommissie van WTC Keitrappers heeft een coronaproof wielerevenement georganiseerd: de Keitrappers Monster Challenge. Iedereen met een racefiets, een mountainbike of een gravelbike kan meedoen.

“Het Achterhoekse landschap is zeer geschikt voor gravelroutes”, aldus Peter Wessels van WTC Keitrappers. “Een gravelbike zit tussen de ruigere mountainbike en de racefiets in.” Er is keuze uit drie van die routes bij de Keitrappers Monster Challenge, gedoopt de Vishandel Bomers Graveltocht: 60, 80 en 120 kilometer.
Voor de racefietsers is er de Porskamp Installatietechniek tocht; hier kan gekozen worden voor 85 of 110 kilometer. De BouwXpert MTB tocht heeft maar liefst vier afstanden voor de mountainbikers: 30, 40, 50 en 70 kilometer.
Alle drie disciplines en alle negen afstanden kunnen gefietst worden van woensdag 14 tot en met dinsdag 27 april.

Meedoen?
Wie mee wil doen, hoeft maar een paar simpele stappen te doorlopen. Ga naar keitrappers.nl/keitrappers-monsterchallenge. Kies een route en maak een vrijwillige bijdrage over. Download vervolgens de GPX-route op de mobiel of de fietsnavigatie.
Namens de organisatie doet Wessels aan alle deelnemers een nadrukkelijke oproep: “Respecteer de NTFU-coronamaatregelen en geniet daarna verantwoord van een prachtige tocht.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant