Een beeld van de sponsoravond 2018 met de gasten Wim Kieft en Hans Kraay jr., alsmede presentator Eddy van der Ley. Foto: Theo Huijskes
Een beeld van de sponsoravond 2018 met de gasten Wim Kieft en Hans Kraay jr., alsmede presentator Eddy van der Ley. Foto: Theo Huijskes

Geen Marveldtoernooi, maar wel een digitale sponsoravond

Algemeen

GROL INSIDE op donderdag 3 juni a.s. met tal van prominente gasten

Door Theo Huijskes

GROENLO - Evenals in 2020 staan ook dit jaar de coronamaatregelen het niet toe om op het sportpark Den Elshof in Groenlo het jaarlijkse Internationaal Marveldtoernooi doorgang te laten vinden. Zelfs het idee om deze keer als alternatief een LITE-versie van het voetbalevenement te organiseren, moest worden gecanceld. Echter dit alles was voor het onder de vlag van de sportvereniging Grol opererende organisatiebestuur, geen aanleiding om bij de pakken neer te gaan zitten. Met de organisatie van een online event live hoopt men niet alleen alle sponsoren, maar tevens alle vrijwilligers van het jaarlijkse voetbaltoernooi, alsmede Grolleden en andere belangstellenden tegemoet te komen met een sponsoravond. Deze keer geen editie, die plaatsvindt in een daarvoor helemaal ingerichte en aangeklede sporthal Den Elshof, maar een online event live vanuit het, daarvoor ingerichte Sportcafé van de sportvereniging Grol aan de Oude Winterswijkseweg in Groenlo.

Naast de vele tientallen sponsoren worden derhalve ook vrijwilligers, leden en alle overige belangstellenden in en buiten Groenlo uitgenodigd om de uitvoering van dit unieke initiatief op de voet te volgen. De livestream is op de avond van de derde juni geopend vanaf 20.00 uur en het totale programma duurt tot circa 21.45 uur. Een programma met de titel ‘GROL INSIDE!’, waarvoor diverse interessante gasten hun medewerking hebben toegezegd. Zij zullen aan de stamtafel in het Sportcafé aan de tand worden gevoeld door presentator Eddy van der Ley, onder andere bekend als journalist, schrijver, theatermaker en presentator. Het totale voor het voetlicht te brengen programma bestaat naast een warming up, uit een eerste helft, een tweede helft en uiteraard een derde helft met daarin de nodige voetbalhumor.

Een aanbod van interessante stamtafelgasten
Na een sfeerbepalende warming up wordt de eerste helft van het programma ingevuld met het schenken van aandacht aan diverse ontwikkelingen binnen de eigen voetbalfamilie Grol, waarbij speciale aandacht uitgaat naar het aspect duurzaamheid. Naast Hans Scheinck en Barry Janssen, als vertegenwoordigers van S.V. Grol, zullen hiervoor ook Bert van Oostveen, sportbestuurder en daarnaast directeur van Kenniscentrum Sport en Bewegen, en Hans Martijn Ostendorp, voormalig politicus en thans directeur van BVO De Graafschap, aanschuiven. In de tweede helft komen ondernemers aan het woord om daarbij te reageren op het thema ‘Ondernemen in coronatijd!’ Voor dit onderwerp zijn van de partij Luuk Domhof, onder andere mede-eigenaar van De Timp BV, Elco Rouwmaat, directielid van de Rouwmaat Groep, en de al eerdergenoemde Hans Martijn Ostendorp. De derde helft zal helemaal in het teken staan van de voetbalsport in het algemeen en de daarbij nauw verbonden talentontwikkeling in het bijzonder. Deze interessante materie zal uitvoerig worden besproken met Jos Heutinck, hoofd jeugdopleiding S.V. Grol, Maxime Bennink, speelster van PEC Zwolle, Andries Ulderink, momenteel assistent-trainer bij FC Twente, en Hans Martijn Ostendorp. Ter finale afsluiting zal Sam de Vries, geboren binnen het voetbalgezin De Vries in Groenlo en tegenwoordig woonachtig in Nijmegen, als sidekick, artieste en comedian haar ongetwijfeld weer ongezouten mening geven over alles en iedereen binnen ‘de Grol’.

Op naar de 32e editie van het Marveldtoernooi in 2022
Na hopelijk een succesvolle avond op donderdag 3 juni a.s. gaat alle aandacht uit naar de in 2022 te organiseren 32ste editie van het Internationaal Marveldtoernooi en dat op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juni 2022. Alle hoop is er helemaal op gevestigd dat dan weer kan worden ingezet op de gebruikelijke format voor dit niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten bijzonder populaire internationale jeugdvoetbalevenement.

Maar vooralsnog gaat alle aandacht uit naar het online event live 2021 op donderdag 3 juni a.s. Alle belangstellenden daarvoor kunnen enkele dagen voorafgaand aan het evenement de link ten behoeve van de livestream aantreffen op de website van zowel S.V. Grol als het Internationaal Marveldtoernooi, alsmede via social media.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids