Miguel Morales (links) en John Kolthoff voor Anytime Fitness in Groenlo. Foto: Mark Ebbers
Miguel Morales (links) en John Kolthoff voor Anytime Fitness in Groenlo. Foto: Mark Ebbers

Anytime Fitness versterkt met Fit with Miguel

Gunstige overstapregeling

Door Mark Ebbers

GROENLO - Een paar weken geleden kwamen ze met elkaar in contact en al gauw legden ze de basis voor een samenwerking op het gebied van fitness. Lichtenvoordenaren John Kolthoff (62), eigenaar van Anytime Fitness in Neede, Groenlo en Glanerbrug, en Miguel Morales (38), trainer bij zijn eigen Fit with Miguel en acht jaar bedrijfsleider bij Sportschool Groenlo, het fitnesscentrum dat per 1 juli zijn deuren gaat sluiten. De samenwerking houdt concreet in dat Miguel Anytime Fitness gaat ondersteunen en daarnaast, met Anytime Fitness als uitvalsbasis zijn activiteiten voor Fit with Miguel gaat voortzetten. Voor klanten van Sportschool Groenlo is er een gunstige overstapregeling naar Anytime Fitness, naar een sportschool in dezelfde plaats en met bekende trainersgezichten. Wie uiterlijk 7 juni overstapt, kan tot 1 juli gratis sporten. “Dus schrijf jezelf in”, spoort John mensen aan.

Naast Miguel verhuist ook Angelique Navis mee naar de Groenlose vestiging van Anytime Fitness aan de Schrijnwerker, zij verzorgt body balance, waarmee het aanbod van de sportschool verder verbreed wordt.
“De overstapservice is al vrij succesvol tot nu toe”, aldus John. “We hebben al heel wat klanten van Sportschool Groenlo kunnen verwelkomen. Ook onze infomiddag onlangs is goed bezocht”.
Miguel liep al jaren met het idee om voor zichzelf te beginnen, door de lockdowns is dat wat verschoven: “Anderhalf jaar geleden ben ik al wel begonnen met privé-groepstrainingen, zogenoemde personal en small group training, zowel binnen als buiten.” Hij gaat dat nu verder uitbouwen, naast zijn werkzaamheden voor Anytime Fitness in Groenlo en Neede. Hij wordt daar geen bedrijfsleider; dat blijven Denise voor Groenlo en Nathalie voor Neede. John blijft de organisatorische zaken van zijn drie vestigingen doen.

John en Miguel gaan de komende tijd verder onderzoeken hoe ze hun samenwerking qua ruimte het beste kunnen invullen. De tent op de parkeerplaats – die er vanwege corona toch al stond – blijft voorlopig staan voor de groepslessen en voor de trainingen van Fit with Miguel.
John: “We gaan ons lesaanbod uitbreiden, een voorbeeld zijn de yogalessen van Angelique, maar ook de zumbalessen van Miguel. Daarnaast hebben we de bestaande groepslessen van Nancy.”

Voor Miguel betekent de samenwerking met Anytime Fitness een flinke uitbreiding van zijn mogelijkheden met Fit with Miguel: “Ik kan met mijn eigen groepen terecht bij alle Anytime Fitness-vestigingen, niet alleen in Nederland maar ook in andere landen. Maar het kan ook in overleg in andere ruimtes of bij mensen thuis. Ik geeft trainingen op bestelling en op de locatie naar wens. Dat kunnen kortere of langere trajecten zijn.”
John vult aan: “Dat past goed bij de trend dat met name jongeren hun tijd zelf willen kunnen indelen. Iets dat ook kan bij onze Anytime Fitness-vestigingen zoals in Groenlo en Neede, waar mensen 24 uur per dag terecht kunnen. Daarnaast is er onze app met meer dan 1000 work-outs en oefeningen en met hun persoonlijke schema. Anytime staat voor gemak, plezier en persoonlijk.”

Miguel en John zijn ervan overtuigd dat de samenwerking tussen Fit with Miguel en Anytime Fitness beide versterkt. John: “We zitten organisatorisch en fysiek dicht bij elkaar en er is een klik tussen ons persoonlijk, oftewel 1 + 1 = 3.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden