Lotenverkoop Zonnebloem Beltrum

BELTRUM -De Zonnebloem Beltrum zet zich ruim 50 jaar in om mensen met een fysieke beperking mooie momenten te bezorgen. Om deze activiteiten te bekostigen is er een collecte. De vrijwilligers van de afdeling Beltrum komen in de weken van 21 juni en 28 juni aan de deur. De opbrengst van de loterij komt in geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem Beltrum.

Vorig jaar was het jubileumjaar: 50 jaar Zonnebloem Beltrum. Helaas kon dit door de coronamaatregelen niet gevierd worden. Er zijn een aantal kleine momenten voor de gasten gecreëerd. Hoe de invullingen van de activiteiten dit jaar zal zijn is nu nog niet geheel duidelijk en afhankelijk van de versoepelingen van de maatregelen. Vorig jaar was het niet mogelijk om aan de deur loten te verkopen, maar na toestemming van de gemeente Berkelland komen vrijwilligers de loten dit jaar huis-aan-huis aanbieden. Meedoen aan de Zonnebloemloterij kan al vanaf 2 euro. Deelnemers maken kans op diverse geldprijzen, een laptop/iPad, elektrische fiets of vakantie in eigen land. De trekking van de loterij is op 8 november. 

Aanmelden als vrijwilliger kan bij secretaris Linda Tiggeloven via tel 0544-464306 of mail zonnebloemlinda2017@gmail.com.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden