<p>Balletdocent Milly Klein met haar leerlingen. Foto: Jurgen Pillen</p>

Balletdocent Milly Klein met haar leerlingen. Foto: Jurgen Pillen

Boogie Woogie’s kunst- en cultuurprogramma ‘Uit de Kunst’ op stoom!

Komende uitzending in teken van relatie klassiek versus pop/ jazz

WINTERSWIJK - Op 22 juni aanstaande is het de derde keer dat het informatieve radioprogramma ‘Uit de Kunst’ van Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur te beluisteren is. Uit diverse reacties blijkt dat het programma in een behoefte voorziet. Daarom gaan Boogie Woogie en RTV Slingeland vol enthousiasme verder met het brengen van lokaal nieuws over alles dat met kunst- en cultuur te maken heeft in de regio Winterswijk.

Inhoud programma komende uitzending
In elke uitzending zijn vaste rubrieken waarbij onder ander aandacht zal zijn voor wat geweest is, wat er op korte termijn gaat gebeuren en ook wat er in de nabije toekomst op de agenda staat. Dit geldt ook voor de uitzending die geagendeerd staat voor dinsdag 22 juni, van 18.00 uur tot 19.00 uur. In deze ‘Uit de Kunst’ editie zullen docent gitaar Léon Venderbosch en balletdocent Milly Klein uit de doeken doen wat het belang is van de relatie tussen klassieke muziek c.q. ballet enerzijds en lichte muziekstijlen als pop, jazz en Urban Dance stijlen zoals HipHop anderzijds. Ook zal er aandacht zijn voor het komende afscheid van Milly Klein die, na vele jaren van optimale inzet voor Boogie Woogie, met pensioen zal gaan. In de vooruitblik komen onder andere projecten van Lang Leve kunst/ Cultuur-en Erfgoedpact voorbij, de lezing ‘Mondriaan in Muziek’ (samenwerking met Villa Mondriaan), D-examenconcert, zomerconcert, balletuitvoering.

Frequentie
Tot en met de zomervakantie zijn er nog drie uitzendingen van ‘Uit de Kunst’. De eerstvolgende data zijn 13 juli, 24 en 31 augustus. Het streven is om daarna over te gaan naar tweewekelijkse uitzendingen.
Mochten er na een uitzending vragen zijn of aanvullende opmerkingen dan kan contact worden opgenomen met Boogie Woogie. Ook kan aandacht worden gevraagd voor relevante activiteiten op het terrein van kunst en cultuur die binnenkort van start gaan.


info@boogiewoogie.nl
0543-515569

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden