Dik &  Pier maken het publiek onderdeel van de voorstelling. Foto: Menno Bemelmans
Dik & Pier maken het publiek onderdeel van de voorstelling. Foto: Menno Bemelmans

Interactieve familievoorstelling met Dik & Pier in het Openluchttheater

Algemeen

LICHTENVOORDE - Aanstaande zondagmiddag 25 juli staat Openluchttheater Lichtenvoorde in het teken van de familievoorstelling De Avonturen van Dik & Pier. Een muzikale en interactieve voorstelling voor het hele gezin! 

Op het podium zie je twee grote kerels met een uitgebreid assortiment instrumenten in de weer. Piano, orgel, accordeon, gitaar, mandoline, ukelele, trommels, ze bespelen het allemaal. En natuurlijk wordt er uit volle borst gezongen en iedereen mag meezingen! Het duo Dik & Pier speelt voor de jeugd van 6 tot 12 jaar, maar de voorstellingen zijn geschikt voor de hele familie. Het is een voorstelling met kleine, vrolijke, droevige, gekke maar ook serieuze liedjes. De Avonturen van Dik & Pier kent veel speelse interactieve momenten, het publiek is namelijk onderdeel van de voorstelling.

De liedjes van Dik & Pier zijn geschreven op muziek van Tom Waits en tekstueel hebben ze zich laten inspireren door de kindergedichtenbundels van Theo Olthuis (bekend van o.a. Sesamstraat, Klokhuis en Koekeloere).

Dik & Pier
Het duo Dik & Pier bestaat uit Pyr Tilma en Dick Dijkman. Beiden zijn ze al jaren professioneel actief in de muzikale en theatrale scene van Nederland. Pyr is één van de drie leden van de muzikale cabaretgroep Enge Buren. Ook werkt hij met de leden van Band Zonder Banaan aan een Country & Westernrevue onder de naam The Wetnecks. Dick Dijkman speelde in verschillende popbands en toerde met verschillende Amerikaanse acts door Europa. Hij is oprichter van de muziektheatergroep Kom Van Het Dak Af Band en als theatertechnicus reist hij het hele land door met o.a. Joris Linssen & Caramba.

De familievoorstelling De Avonturen van Dik & Pier vindt plaats op zondagmiddag 25 juli van 15.30 tot 16.15 uur. Meer info via www.openluchttheaterlichtenvoorde.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids